24. februar 2020
I går blev det offentliggjort, at Oliver Møllenberg skal bokse om WBO?s juniortitel 5. oktober i Gilleleje. Foto: Mads Hussing
I går blev det offentliggjort, at Oliver Møllenberg skal bokse om WBO?s juniortitel 5. oktober i Gilleleje. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: VM-titel på spil for Oliver Møllenberg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VM-titel på spil for Oliver Møllenberg
Sport Nordsjælland - 22. august 2019 kl. 22:07
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der skal bokses om WBO's juniortitel, når Q Pro Boxing afholder stævne 5. oktober.

18-årige Oliver Møllenbergs første professionelle kamp var foran 1200 mennesker i Gilleleje, og nu kommer han hjem igen for at bokse titelkamp. Han har blandt andet bokset i Åbenrå og ved Græsted Veterantræf, men nu er det alvor, og så bliver det foran 1200 ellevilde mennesker, der kommer til at bære ham frem.

Selvom Oliver Møllenberg har kendt modstanderen i noget tid, så har han ikke brugt tid på ham.

- Jeg ved, at han er ubesejret i syv kampe, og han kommer fra Frankrig og er 21 år. Han har en god amatørkarriere.

- Jeg lader meget mine trænere og min far Thomas se ham an, og så fortæller de mig, hvordan han skal bokse. Jeg fokuserer på mig selv om min træning, siger Oliver Møllenberg, der ikke lægger skjul på, at han er glad.

- Det er det, jeg drømmer om. Når jeg står op om morgenen, så tænker jeg på, at jeg skal bokse 5. oktober. Det har jeg gjort den seneste måned. Det betyder utrolig meget, at jeg kan bokse min første titelkamp i Gilleleje.

- Det er en kæmpedrøm for os boksere at skulle stå øverst på plakaten ved et stævne i Gilleleje, sammen med folk som Patrick Nielsen og Kim Poulsen, siger Oliver Møllenberg.

Selvom han ikke kender sin modstanders boksestil, så har han styr på hans rekordliste.

- Jeg møder en modstander, der er mindst lige så god som mig, og som har en bedre rekordliste end mig. Han har bokset flere kampe og flere omgange, end jeg har.

- Så det viser også bare, at det er ikke en paptitel, og det er to gode modstandere, der møder hinanden. Vi vil begge gerne dø med handskerne på, siger Oliver Møllenberg, der maksimalt har gået fire omgange.

- En ting er at træne til en kamp med fire eller seks omgange, men det er meget anderledes at træne til en kamp med ti omgange, siger Oliver Møllenberg og uddyber:

- Jeg bokser mange flere omgange til træning. Jeg bokser otte gange med træneren, og så kører jeg otte omgange på sandsækken. Der skal nogle omgange i kroppen, så den ikke får et chok efter fire omgange i kampen.

- Jeg forventer en hård kamp, hvor vi kæmper i 10 omgange for fuld skrue. Det træner vi på.

Oliver Møllenberg kan blive den yngste dansker, der kan kalde sig verdensmester i boksning.

- Det er slet ikke gået op for mig endnu. Det er det, jeg drømmer om. At den kommer allerede nu og i Gilleleje, det er fantastisk, siger han.