26. maj 2020
Spillerne på vej ud på banen efter den første afbrydelse. 1. halvleg blev spillet færdig, men på vej ud til 2. halvleg blev kampen afbrudt. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Spillerne på vej ud på banen efter den første afbrydelse. 1. halvleg blev spillet færdig, men på vej ud til 2. halvleg blev kampen afbrudt. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uvejr aflyser Allerød-Taastrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uvejr aflyser Allerød-Taastrup
Sport Nordsjælland - 17. september 2019 kl. 20:36
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et større uvejr over Nordsjælland tirsdag aften betød, at danmarksserieopgøret mellem Allerød og Taastrup blev afbrudt og ikke færdigspillet.

De to hold var netop på vej ud til 2. halvleg, da endnu et lyn flækkede nattehimlen, og så valgte dommer Mikkel Jensen helt at afblæse opgøret.

På det tidspunkt var opgøret allerede blevet udsat en gang. Efter 39 minutters spil af 1. halvleg begyndte det at lyne og tordne. Spillet blev afbrudt, mens spillere og tilskuere søgte ly for uvejret.

I første omgang så det ud til at uvejret var drevet over. De resterende seks minutter af 1. halvleg blev spillet færdig, men de to hold fik ikke lov til at starte op i 2. halvleg.

Det var der ingen, der kunne indvende noget imod. Heller ikke tilskuerne, der frøs bitterligt i vinden på den åbne kunststofbane.

Stillingen var 0-0, da opgøret blev afbrudt.

18sph PC allerød fodbold.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?