23. oktober 2020
KFUM jubler over Kenneth Beyers udligning til 1-1

Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

KFUM jubler over Kenneth Beyers udligning til 1-1 Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topholdet udlignede på sidste aktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topholdet udlignede på sidste aktion
Sport Nordsjælland - 26. oktober 2019 kl. 19:40
Af René Larsen

Roskilde KFUM lænede sig op ad det første nederlag siden 17. august i Danmarksseriens pulje 1. Men seks minutter inde i overtiden og på opgørets absolut sidste aktion kunne KFUMs Rasmus Lundberg skubbe bolden ind over stregen til 3-3 til dyb Allerød-frustration.

Hjemmeholdet mente, at KFUM's Nicolai Høgh lige forinden havde begået frispark omkring banens midte, lige som Allerød-lejren var uforstående overfor, hvorfra dommer Anders Foght kunne finde seks overtidsminutter.

Men det kunne dommeren altså, og det gav en allersidste blottelse, da Allerød-forsvaret ikke var tilstrækkelig opmærksomme på, at målmand Johan Gårdsvoll var bevægelses-hæmmet efter en skade opstået tidligere i 2. halvleg. Målmanden ville under normale omstændigheder komme ud i feltet og have sikret sig bolden, men her kom han humpende for sent ud, så Rasmus Lundberg kunne blive en lille matchvinder.

Det var i det hele taget en underholdende og seværdig kamp.

KFUM startede som lyn og torden og havde den første afslutning efter 17 sekunders spil. Rasmus Tangvig og Morten Jørgensen lavede voldsom ravage på kanterne, men første gang Allerød var på KFUMs banehalvdel, så var der scoret. Allerød fik spillet bredt til Mark Parrish, der sendte bolden fladt ind til Mathias Virkelyst-Andersen, der sendte bolden helt oppe i krogen. Netmaskerne blafrede ikke, men den ene linjevogter dømte bolden inde.

KFUM var dog ikke sene til at svare igen. Udligningen faldt få minutter senere efter et hjørnespark. Det blev sendt hårdt og indadskruet i vinden til bagerste stang, hvor Kenneth Beyer kunne styre bolden i nettet.

Allerød havde sine problemer, når KFUM kom styrtende over kanterne i højt tempo. Det var sådan, at Rasmus Tangvig slap igennem til baglinjen og lagde bolden skråt tilbage til Kenneth Beyer, der scorede sit andet mål i kampen efter 33 minutter.

Men KFUM nåede dårligt at få armene ned, inden Allerød havde udlignet. KFUM-forsvaret stod i hvert fald og kiggede fodbold som resten af publikum, da Mads Bach headede et indlæg på tværs. Fra kanten af feltet helflugtede Dino Karjasevic nedfaldsbolden i nettet.

Efter pausen fik KFUM vinden mod sig, og Allerød fik bedre styr på Roskilde-mandskabet. Midt i 2. halvleg fik hjemmeholdet tilmed bragt sig foran efter en ny flot flugter. Efter et hjørnespark dumpede bolden ned for fødderne af Marc Bredahl, der fik perfekt træf på sin afslutning.

KFUM var rystet, og Allerød var endda tæt på 4-2, da Dino Karjasevic headede Mark Parrishs indlæg på roden af stolpen. Men KFUM slap med skrækken og er ubesejrede i de seneste 10 kampe. Her var det dog tæt på at gå galt.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?