26. maj 2020
Lars Bonde (med bolden) så rødt for Hundested i overtiden af kampen mod Snekkersten. Den endte 2-2.
gallery icon

Se billedserie

Lars Bonde (med bolden) så rødt for Hundested i overtiden af kampen mod Snekkersten. Den endte 2-2.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Topholdet kom igen to gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Topholdet kom igen to gange
Sport Nordsjælland - 14. september 2019 kl. 16:10
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Snekkersten var tæt på at tildele Hundested sæsonens første nederlag, men på Hundested Stadion lykkedes det hjemmeholdet at komme tilbage fra både 0-1 og 1-2, så kampen endte 2-2.

Hundested kom ind til kampen som nummer et i puljen, mens Snekkersten tabte sin første kamp i sidste runde, så hjemmeholdet måtte tage favoritværdigheden inden start.

Det var Snekkersten dog ikke videre påvirket af i starten af kampen, og allerede efter 10 minutter bragte gæsterne sig foran ved Nicolai Wisborg.

Det endte med at være højdepunktet på en temmelig chancefattig første halvleg, hvor begge hold havde svært ved at få det offensive spil til at fungere bedre end modstandernes defensiv.

Mod slutningen af halvlegen fik Hundested overtaget, og det gav et par løse hovedstødsafslutninger til både Nis Prior og Nicklas Granzow, men de manglede den sidste sidste power for at blive rigtig farlige.

Anden halvleg blev i høj grad på hjemmeholdets præmisser. De lagde ikke skjul på, at de var på jagt efter udligningen, og der blev bidraget til en intens stemning både på og uden for banen.

Snekkersten virkede især i de første 20 minutter af anden halvleg en smule kyst, men det var alligevel gæsternes Navid Rezai, der fik den foreløbigt største chance efter pausen i det 69. minut på en omstilling.

Men han fik ikke træf på bolden, så den fik kun bumlet sig forbi mål.

Det virkede til at vække Hundested, der lige skruede en smule op for trykket. Lars Bonde fik afsluttet et fint angreb efter 70 minutter, og udligningen kom så 16 minutter før tid, da indskiftede Daniel Rimmer fik prikket en løs nedfaldsbold ind bag Snekkersten-keeper Emil Lind.

Så var det gæsternes tur til at reagere på modstandernes scoring, og Hundested lykkedes ikke med at holde dampen oppe. Det gav Snekkersten plads til at spille en smule mere, og 10 minutter før tid gav det plads til Abdallah Faour. Et træk ind i banen og så lagde han ellers bolden over i fjerneste sidenet med et fladt skud.

Snekkerstens Dennis Borup ragede lige efter et gult kort til sig, og det kastede initiativet tilbage til hjemmeholdet, der entydigt pumpede bolde frem mod gæsternes bagkæde.

Gevinsten kom i det 89. minut, da Emil Lind i Snekkersten-målet ikke kunne holde et skud fra distancen, og returen endte lige for fødderne af Daniel Rimmer, der uden de store problemer blev dobbelt målscorer.

Det endte med at blive kampens sidste farlige aktion, inden overtiden endte med lidt infight, som kostede Hundesteds Lars Bonde et direkte rødt kort.

Sjællandsserien, pulje 1
Hundested-Snekkersten

Mål: 0-1: Nicolai Wisborg (10), 1-1: Daniel Rimmer (74), 1-2: Abdallah Faour (80), 2-2: Daniel Rimmer (89)

Udvisning: Lars Bonde (90), Hundested.

Tilskuere: 200

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?