11. juli 2020
Uchechi Sunday var med på bænken mod Fortuna Hjørring, men kom ikke på banen. Der er lagt op til debut lørdag mod KoldingQ. Foto: FCN
Uchechi Sunday var med på bænken mod Fortuna Hjørring, men kom ikke på banen. Der er lagt op til debut lørdag mod KoldingQ. Foto: FCN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stærk nigerianer klar til debut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stærk nigerianer klar til debut
Sport Nordsjælland - 17. oktober 2019 kl. 18:49
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis de er med til at slå dig, så sørg for at de kommer til din klub.

Nogenlunde sådan kunne ordsproget lyde for FC Nordsjællands kvindetræner, Brian Sørensen, og hans forhold til den nigerianske angriber, Uchechi Sunday. Hun er efter tre-fire ugers træning ved at være klar til kamp for FCN og få med al sandsynlighed debut mod Kolding lørdag.

- Hun spillede for Minsk, da jeg mødte dem med Fortuna Hjørring, og hun ødelagde os fuldstændig, husker Brian Sørensen.

- Siden har jeg holdt kontakten til hende.

Fra Minsk drog Sunday videre til Korea, inden hun vendte tilbage til Minsk, hvor hun dog ikke blev behandlet pænt. Blandt andet har hun ikke fået løn, og derfor er der en verserende sag mod klubben. Så hun er kommet til FC Nordsjælland som amatør.

- Hun er en fysisk stærk angriber og har spillet på allerøverste hylde. Men en ting er træning. Noget andet er kamp. Så vi må se, hvordan hun klarer sig, siger Brian Sørensen.

Uchechi Sunday har scoret syv mål i Champions League for Minsk, og hun var i 2014 nomineret til årets unge afrikanske spiller. Udover Minsk har hun spillet i hjemlandets Rivers Angels, FC Neunkirch i Schweiz og altså sydkoeanske Incheon Daekyo.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?