7. juni 2020
Mikkel Michelsen er en del af landsholdstruppen i 2020.
Mikkel Michelsen er en del af landsholdstruppen i 2020.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slangerup-kørere i nationens tjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slangerup-kørere i nationens tjeneste
Sport Nordsjælland - 01. november 2019 kl. 12:52
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var Leon Madsen, der løb med meget af opmærksomheden, da den danske topkører snuppede VM-søv i sæsonen 2019.

Men Slangerups Mikkel Michelsen fik også markeret sig med en samlet EM-sejr, og det bliver nu belønnet, da nordsjællænderen er med i den danske A-landsholdstrup i 2020.

Det er han sammen med netop Leon Madsen og Niels-Kristian Iversen, og de tre må nok betegnes som de største navne.

Men Michael Jepsen Jensen, Anders Thomsen, Mikkel Bech, Rasmus Jensen og Frederik Jakobsen er med i truppen, mens Slangerups Andreas Lyager er blandt fire »aspiranter« til truppen. De kan komme i spil til en plads i truppen, hvis det vurderes som det rigtige at gøre.

Det er han sammen med Jonas Jeppesen, Patrick Hansen og Jason Jørgensen.

Til gengæld sidder både Peter Kildemand og Kenneth Bjerre over i 2020, da de prioriterer anderledes i den kommende sæson.

- Det er virkeligt en gevinst for sporten, at Danmark kan stille med et landshold i 2020 med både rutine, talent og bredde, siger landstræner Hans Nielsen i en pressemeddelelse.

Slangerup er også repræsenteret på U21-landsholdet i den kommende sæson, da Jonas Seifert Salk er udtaget til U21-truppen. Emil Pørtner, der igen kører for Slangerup i den kommende sæson, er også med.

- Der er kommet stor udskiftning på U21-landsholdet, og det kræver selvfølgelig lidt tid og en del træning at få samling på dem. Til gengæld har de udtaget kørere vist rigtig gode resultater gennem sæsonen. Så der er et stort potentiale hos dem alle, og dét bliver spændende at følge, siger Hans Nielsen.

Udover Seifert Salk og Pørtner tæller truppen Mads Hansen, Marcus Birkemose, Tim Sørensen, Matias Nielsen, Benjamin Basso og Jonas Knudsen, mens boblerne er Emil Breum, Esben Hjerrild, Stian Nielsen og Chris Wænnerstrøm.

Nu åbner svømmehaller og fitnesscentre op igen. Er du bekymret for øget smittefare med Covid-19 de pågældende steder ?