11. juli 2020
Jonathan Witt har lige scoret til 1-1 for Hillerød hjemme mod Brønshøj. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Jonathan Witt har lige scoret til 1-1 for Hillerød hjemme mod Brønshøj. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste spark gav point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste spark gav point
Sport Nordsjælland - 19. oktober 2019 kl. 17:23
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spil til dommeren fløjter.
Og det gjorde Hillerød i 2. divisionskampen mod Brønshøj lørdag eftermiddag. Det inkluderede seks minutters overtid, og dem brugte Hillerød til at fremtvinge et straffespark.

arrow Læs også: KFUM stikker af i toppen

Bolden havde lige været oppe på Brønshøjs overligger, og der var kaos i feltet, da den landede foran Hillerøds Nikolaj Kristensen, som bankede til den.

Brønshøjs Nicolai Clausen kastede sig ned i skuddet og blev ramt på armen, og så pegede dommer Frida Klarlund Nielsen på pletten.

Jonathan Witt eksekverede sikkert til 1-1 mod kampens bedste, Kasper Vilfort, i Brønshøj-målet, og så fløjtede dommeren ellers kampen af.

Til højlydt Brønshøj-brok over især den lange tillægstid. Men med seks udskiftninger og et par lange pauser undervejs, så var der ikke så meget at indvende på den front.

Med pointet fik Hillerød stoppet en kedelig stime på tre nederlag i træk. Det så ellers svært ud, da Brønshøj slog til i det 23. minut. Mads Rønne opfangede bolden og sendte den direkte op i målhjørnet til 1-0.

Det fik dog ikke Hillerød til at gå i stå. Tværtimod tog hjemmeholdet godt fat i spillet og begyndte at skabe chancer. Især store Luca De Biase, der tidligt blev skiftet ind, da Tobias Andersen måtte udgå med en skade, var farlig.

Først headede han på mål fra tæt hold på oplæg fra Mathias Johnsen, men bolden blev sendt lige på Kasper Vilfort i Brønshøj-mållet. Siden kom han til en lignende chance, hvor De Biase ikke rigtig fik fart i sit hovedstød. Og så sluttede halvlegen også med en stor chance, da Hillerød-angriberen kom ind i feltet og fik afsluttet, men igen måtte han se Kasper Vilfort tage fra i målet.

Anden halvleg åbnede med en stor chance til Brønshøj, der holdt presset efter et hjørnespark. Til sidst kom der et fladt indlæg, som Jamil Fearrington fik dirigeret mod mål, men bolden sneg sig lige forbi den ene stolpe.

Det var dog stadig Hillerød, der dominerede med bolden og forsøgte sig mest med angreb på et græsunderlag på Hillerød Stadion, man på forhånd kunne have frygtet for, men som så fin ud at spille på.

Hillerød skabte flere chancer, men kunne ikke få bolden forbi Kasper Vilfort.

Altså lige indtil overtiden, som inden straffesparket også inkluderede det andet gule kort til indskiftede Danni König fra Brønshøj, og så blev han sendt i bad før tid.

Hillerød ligger nu nummer otte med 15 point - fire efter Brønshøj, der ligger nummer fire.

2. division, pulje 2
Hillerød-Brønshøj 1-1 (0-1)
Mål: 0
-1: Mads Rønne (23), 1-1: Jonathan Witt (90)
Udvisning: Danni König (90), Brønshøj.
Tilskuere: 231

arrow Deling i uskønt lokalopgør
19. oktober 2019 kl. 13:54 Opdateret: kl. 13:54
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?