26. februar 2020
Amalie Vangsgaard (bagerst) scorede et mål og lagde op til det andet, da FC Nordsjælland fik 2-2 ude mod FC Thy/Thisted.
Amalie Vangsgaard (bagerst) scorede et mål og lagde op til det andet, da FC Nordsjælland fik 2-2 ude mod FC Thy/Thisted.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sent point til FCN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sent point til FCN
Sport Nordsjælland - 07. september 2019 kl. 17:02
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Nordsjælland måtte ind i overtiden af udekampen mod FC Thy/Thisted for at hente 2-2 med hjem til Nordsjælland.

FC Nordsjælland bragte sig ellers foran i slutningen af første halvleg.

Et tålmodigt angreb blev sendt ind forbi Esther Rønn, der spillede bande med Camilla Kur og siden sendte bolden videre til Amalie Vangsgaard. Ikke verdens nemmeste bold, men hun fik den under kontrol og sparkede fladt bolden i mål til 1-0 til FC Nordsjælland efter 41 minutter.

Men hjemmeholdet svarede hurtigt igen på lidt af en perle fra Mathilde Kjeldgaard. Hun fik lagt bolden til rette for sig, og så bragede hun den ellers ind fra godt 22 meters afstand.

1-1 holdt cirka 10 minutter, så var den igen gal i FC Nordsjællands ende.

Amerikanske Brianne Reed sløsede med bolden og tabte den til Malene Sørensen, der takkede for bolden og sprintede mod mål. Reed prøvede at komme tilbage i duellen, men fik væltet Malene Sørensen og begik dermed straffespark.

Det omsatte Mathilde Kjeldgaard med sin anden scoring i kampen til 2-1.

FC Nordsjælland pressede på mod slutningen af kampen for at hente udligningen, og det lykkedes i det femte minuts overtid. Et sideskifte endte hos Amalie Vangsgaard på venstrekanten, og hun sendte bolden på tværs, hvor Camilla Kur fik afsluttet.

FC Thy/Thisted kom i vejen for den, men returen endte lige foran Linnea Borbye, der let kunne sende bolden ind til 2-2 og sikre FC Nordsjælland et point.

Med pointet kommer FC Nordsjælland op på siden af Fortuna Hjørring, der samtidig med FCN-kampen tabte 2-3 hjemme til Odense Q. Både FCN og Fortuna Hjørring har 11 point, mens Brøndby fører rækken med 12 point.

Kvindeligaen
FC Thy/Thisted-FC Nordsj. 2-2 (0-1)
Mål: 0-1: Amalie Vangsgaard (41), 1-1: Mathilde Kjeldgaard (48), 2-1: Mathilde Kjeldgaard (55, str.), 2-2: Linnea Borbye (90).