19. januar 2020
Sarah Mahfoud er lovet en VM-kamp i år. Hvor og hvornår den skal bokses er ikke afgjort. Foto: Mads Hussing
Sarah Mahfoud er lovet en VM-kamp i år. Hvor og hvornår den skal bokses er ikke afgjort. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sarah Mahfoud glæder sig til VM-kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sarah Mahfoud glæder sig til VM-kamp
Sport Frederiksborg Amts Avis - 08. september 2019 kl. 21:22
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hillerød-bokseren skal bokse om verdensmesterskabet i et stort forbund allerede i år.

Modstanderen kendes allerede nu, men meget andet er der ikke styr på endnu. Sarah Mahfoud fra Hillerød har bokset otte kampe og vundet dem alle, og er strøget til tops på flere ranglister. Nu venter den helt store kamp om verdensmesterskabet i fjervægt hos IBF mod Branda Carabaral fra Argentina.

- Jeg ved ikke så meget, andet end at det bliver i år og et eller andet sted i Danmark. Jeg venter bare på, at jeg får noget at vide, siger Sarah Mahfoud til Frederiksborg Amts Avis.

Hun kender ikke så meget til den argentinske modstander.

- Jeg har set én kamp med hende, og jeg er sikker på, at det bliver en hård kamp. Jeg er klar til det - eller jeg bliver klar til det, siger Sarah Mahfoud, der går til den i bokseklubben i Hillerød.

- Jeg træner to gange om dagen. Vi træner hårdt i øjeblikket, og snart skal jeg også have noget sparring, siger bokseren, der fik sin seneste kamp aflyst.

- Det betyder ingenting. Det var selvfølgelig superærgerligt, at det endte sådan, men når det bliver en vigtig kamp, så sker det ikke, siger hun.

Den store arena i Hillerød er ved at være færdig, og det kunne være et oplagt sted at afholde en VM-kamp for bysbarnet Sarah Mahfoud.

- Jeg vil elske at få lov til at bokse i Hillerød, hvor jeg kender så mange, og hvor jeg er opvokset. Jeg synes dog også, der er fedt i København. Ligegyldigt hvor det bliver, så glæder jeg mig rigtig meget, siger Sarah Mahfoud, der af Mogens Palle blev lovet en VM-kamp inden hun fyldte 30 år, og det sker om tre uger, så det bliver mere end almindeligt svær at overholde.

- Hvis det er planlagt inden, så er det også okay. Vi er ikke så punktlige i vores familie. Hvis bare det bliver i år, så holder tidsplanen helt fint, siger Sarah Mahfoud med et stort grin. Hun er helt tydeligt glad for muligheden, også selvom den ikke overholder den oprindelige tidsplan.

Sarah Mahfouds lillebror Allan Mahfoud har bokset tre kampe, men har døjet med en skade i hånden.

- Han er opereret og har haft skinne på. Han skal i gang med at genoptræne nu, og så vender han stærkt tilbage næste år.

- Han står og skyggebokser med den anden arm, selvom den skal holdes i ro. Så må storesøster træde til og fortælle ham, at det skal han lade være med, siger Sarah Mahfoud med endnu et stort grin.

Det er planen, at Sarah Mahfoud skal bokse en kamp inden den store VM-kamp. Den kamp er heller ikke planlagt.