27. februar 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rutineret herre til FC Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rutineret herre til FC Helsingør
Opdateret 25. januar 2020 kl. 11:37
Sport Nordsjælland - 25. januar 2020 kl. 11:33
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en rutineret herre, der kan stå i FC Helsingør i foråret. Kevin Stuhr Ellegaard har været landsholdsreserve og samtidig har spillet i klubber som Manchester City, Herenveen og Hertha Berlin.

Nu er han med øjeblikket virkning tilknyttet FC Helsingørs målmandsteam og bliver en del af trænerteamet, der tager sig af klubbens unge målmand.

- Jeg er enormt glad for at få muligheden for at komme til FC Helsingør og være med i det projekt, som er ved at blive bygget op her. Jeg får muligheden for at arbejde med udvikling af unge mennesker med passion for fodbold, men jeg er først og fremmest fuldt fokuseret på at være målmand for klubben, siger Kevin Stuhr Ellegaard og fortsætter:

- Jeg har efterhånden noget erfaring, men jeg har masser af lyst til fodbold i mig stadigvæk.

Kevin Stuhr Ellegaard kommer til at indgå i det unge målmandsteam, hvor Christoffer Petersen, Christoffer Monty og Frederik Rej-Rosenqvist indgår. FCH's sportsligt ansvarlige, Brian Gellert, glæder sig til at se målmanden arbejde i FC Helsingørs regi både med førsteholdet og i ungdomsafdelingen.

- Vi har fået en mulighed for at styrke byens hold med en stor kapacitet på målmandsposten, og det er en fantastisk fyr, der både personligt og fodboldmæssigt passer perfekt ind i vores klub. Han kommer til at arbejde med både senior og ungdom og kan derigennem være med til at skabe en rød tråd i udviklingen af vores klub, siger Brian Gellert og fortsætter:

- Hverken jeg eller vores chef for ungdommen, Kenneth Rasmussen, var i tvivl, da muligheden bød sig.