6. august 2020
Rungsted sejrede fredag ude mod Sønderjyske
Rungsted sejrede fredag ude mod Sønderjyske
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted vandt i Sønderjyske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted vandt i Sønderjyske
Opdateret 06. december 2019 kl. 22:30
Sport Nordsjælland - 06. december 2019 kl. 22:27
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rungsted fik rejst sig fra midtugens nederlag til Herning, da fredagens udekamp mod Sønderjyske blev vundet med 3-2.

Der var spillet bare 51 sekunder af kampen, før hjemmeholdet bragte sig foran - lidt for nemt. Anders Første fik sendt et skud med baghånden af sted mod mål, og pucken strøg ind til 1-0.

Så da Joachim Holten-Møller blev udvist bare 20 sekunder senere, begyndte det at se svært ud for Rungsted, der dog overlevede Sønderjyskes powerplay.

Det var først i den sidste halvdel af første periode, Rungsted kom bedre med og fik gjort kampen lige, men der blev ikke scoret mere i de første 20 minutter.

Så var anden periode noget bedre. Rungsted fik trykket spillet ned på Sønderjyskes halvdel, og det gav bonus efter en halv times spil. Mario Lucia sendte et skud på mål, mens Willie Raskob var hurtigst over returen og så var der udlignet.

Derefter blev der uddelt et par udvisninger til hvert hold, så der blev spillet både tre mod tre og fire mod fire i en kortere periode, men det var Rungsted, der kom bedst ud af det, og denne gang var rollerne fra det første mål vendt om.

Willie Raskob sendte pucken på tværs til Mario Lucia, der ekspederede den direkte i mål til 1-2 med godt to minutter tilbage af tredje periode.

Rungsted startede tredje periode i undertal, hvilket gav hjemmeholdet et overtag til at starte med, men det var Rungsted, der slog til, da man fik chancen.

TJ Moor og William Boysen kom af sted og fik den plads, de skulle bruge, og til sidst kunne William Boysen score til stillingen 1-3.

Isligaen
Sønderjyske-Rungsted 2-3

(1-0, 0-2, 1-1)
Mål:
1-0: Anders Førster (00:51), 1-1: Willie Raskob (30:11), 1-2: Mario Lucia (38:11), 1-3: William Boysen (45:23), 2-3: Anders Førster (57:22)
Tilskuere: 2.027

Det tvang Sønderjyske frem på banen, og det satte også Rungsted under pres, men man kunne have afgjort kampen på et par kontraløb.

Sønderjyske fik reduceret til 2-3 med godt 2:30 tilbage af kampen, og derfra blev det rigtig spændende. Men Rungsted holdt hjemmeholdet fra fadet og fik sejren med hjem.

Rungsted ligger nummer to i Isligaen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?