17. februar 2020
Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rungsted klar til final 4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rungsted klar til final 4
Sport Frederiksborg Amts Avis - 31. oktober 2019 kl. 22:50
Af Niels Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De regerende pokalmestre fra Rungsted er klar til at forsvare titlen, når de fire bedste hold fra Metalligaen mødes til et finalestævne i slutningen af januar efter sejr 4-3 over Odense torsdag aften i Hørsholm Skøjtehal.

Men det holdt uventet hårdt med at sikre sig de point, der var nødvendige for at være sikker deltager.

Rungsted gik på banen velvidende at uafgjort og så en sejr i den forlængede spilletid ville være nok. Og hvis det kiksede, så kunne sagen klares allerede i aften, når de to hold mødes i Odense.

Men efter de første 20 minutter så det ud som om det hele ville blive en rene ekspeditionssag. En nem aften på kontoret.

Rungsted kom susende ud af startblokkene og satte Odense under belejring, og Nikolaj Rosenthal gjorde det til 1-0, og midt i 1. periode øgede Nikolai Gade til 2-0.

Rungsted styrede og bestemte. Der var klasseforskel. Man kunne godt se, hvorfor Odense er bundhold med nu en sejr i 15 kampe. Fynboerne har hele syv teenagere på holdet i en genopbygningsfase, og teknisk og fysisk virkede Rungsted langt bedst.

Men så gik det helt galt i begyndelsen af 2. periode for Rungsted. I et snuptag fik Odense udlignet. Attituden hos hjemmeholdet var helt forkert. Man kan ikke i den grad tillade sig at tage så let på de defensive opgaver.

Odense lugtede blod, og pludselig var det helt jævnbyrdigt. Og det var det stadigvæk, selv om Rasmus Andersson kanonerede pucken i mål til 3-2 efter et perfekt gennemført power play.

Og med små 10 minutter tilbage sørgede den tidligere Rungstedspiller Mike Dugaulis for at udligne.

Men med halvandet minut tilbage fik Mattias Persson sendt pucken i mål til 4-3, så sejren kom i hus og Rungsted fik sat tre point på kontoen, der i løbet af de seneste otte kampe er blevet godt polstret efter syv sejre, der har placeret Rungsted som det mest formstærke hold.

Rungsted var uden den skadede finske back og lejesvend Juuso Pulli. Der kæmpes for at skaffe økonomi til at forlænge kontrakten, så det vil nok blive afgjort i løbet af den kommende uge. Sølle 688 tilskuere i aftes bidrog ikke just til at skaffe de nødvendige penge i kassen.