30. maj 2020
Simon Vollesen (th.) er x-faktoren hos Birkerød, men i går måtte han udgå af pokalkampen mod Vanløse fra 2. division.
gallery icon

Se billedserie

Simon Vollesen (th.) er x-faktoren hos Birkerød, men i går måtte han udgå af pokalkampen mod Vanløse fra 2. division.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pokalnederlag og ekstra nedtur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pokalnederlag og ekstra nedtur
Sport Nordsjælland - 13. august 2019 kl. 23:04
Af Niels Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Birkerød fra Danmarksserien måtte tirsdag se sig slået ud af pokalturneringen, da Vanløse fra 2. division var på besøg og vandt 4-1.

Birkerød lagde fornuftigt ud, men så begyndte gæsterne at lave chancer.

Hjemmeholdets Elias With tog alt for let på opgaven, og det gav en billig chance til Vanløse, så Simon Pedersen kunne gøre det til 0-1.

Siden fulgte kom der et omdiskuteret mål til Vanløse. Her ville Birkerød godt have haft en offside-kendelse fra dommeren.

Troels Cilius viste dog atter sin målfarlighed og fik hurtigt udlignet, så opgøret lynhurtigt fik nyt liv.

Birkerød kom dårligt ud til anden halvleg, og Vanløse havde et skud på den ene opstander, inden føringen blev udbygget til 1-3.

Birkerød var ellers så småt begyndt at få fat i spillet - med Simon Vollesen som drivkraften. Men det blev ikke til de helt vilde chancer. Det blev for snævert og for småt, så Vanløse kunne komme på plads, og der var nogle meget upræcise indlæg, der røg langt bag Vanløses mål.

I slutminuttet fik Vanløses indskiftede Jacobus Castelijns rettet et indlæg af, så bolden snød Magnus Høgh i Birkerøds mål. 1-4.

En ekstra streg i regningen for Birkerød var, at midtbanespilleren Simon Vollesen 10 minutter før tid blev knæskadet, så han måtte støttes humpende fra banen af to mand.

Nu må de kommende dage vise, om der kun er tale om et slag, en minimal skade eller noget, der kræver en lang pause. Han kan blive svær at undvære.

Pokalturneringen, 1. runde
Birkerød-Vanløse 1-4 (1-2)

Mål: 0-1: Simon Pedersen (25.), 1-1: Troels Cilius Nielsen (27.), 1-2: Mohammad Shaban Hossein (37.), 1-3: Simon Torp Haages (73.), 1-4: Jacobus Castelijns (90.)

Tilskuere: 150

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?