25. maj 2020
Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Planen holdt ikke vand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Planen holdt ikke vand
Sport Nordsjælland - 02. oktober 2019 kl. 21:05
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands cheftræner Simon Dahl håbede, at han havde lagt en plan, der kunne gøre livet svært for TTH Holstebro i onsdagens ligakamp i Helsingør. Men den plan holdt kun vand en lille halvlegs tid, så begyndte Nordsjælland at tage vand ind. Forliset blev fuldstændigt efter pausen, og så indkasserede Nordsjælland et nederlag 22-36.

Det startede ellers så optimistisk. Med Kasper Kisum og stregen Anders Agger i front, så lignede Nordsjælland et hold, der ville byde TTH Holstebro trods. Jesper Dahl bragte Nordsjælland foran 8-7, men to dårlige korte perioder kom til at få stor betydning.

Playmakeren Mathias Møller kom ind og fik en dårlig start. Han fik tre kendelser i træk mod sig. De var noget svære at forstå, men to af dem kostede mål, og den tredje fratog Nordsjælland en oplagt scoringsmulighed.

Så havde TTH Holstebro føringen frem til 12-13, men i de sidste minutter af halvlegen forcerede ellers rutinerede Jesper Dahl et par afslutninger og et enkelt indspil mod stregen. Det gjorde, at TTH Holstebro kunne gå til pause med en føring på fire mål.

Det var ikke værre, end at det kunne hentes på en god start på 2. halvleg. Men det fik Nordsjælland ikke. Slet ikke. Carl-Emil Haunstrup og Magnus Campbell startede med at misbruge straffekast på Sebastian Frandsen. Også Kasper Kisum kort til kort i en ellers fri duel med Holstebro-målmanden, og inden Nordsjælland havde set sig om, så var Holstebros føring vokset til otte mål.

Så var løbet kørt. Resten af kampen blev en træningsøvelse. Nordsjælland kan kun glæde sig over, at der blev lidt spilletid til de unge fløje Benjamin Jørgensen og Tobias Rasmussen samt stregen Daniel Astrup.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?