25. september 2020
Q Pro Boxing har tidligere afholdt et stævne i Gilleleje, og 5. oktober er de på plads igen. Denne gang med Patrick Nielsen på plakaten. Foto: Mads Hussing
Q Pro Boxing har tidligere afholdt et stævne i Gilleleje, og 5. oktober er de på plads igen. Denne gang med Patrick Nielsen på plakaten. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Patrick Nielsen bokser i Gilleleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Patrick Nielsen bokser i Gilleleje
Opdateret 21. august 2019 kl. 10:14
Sport Nordsjælland - 20. august 2019 kl. 21:34
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den rutinerede bokser vil vise, at han er tilbage for alvor.

Det er 18 maneder siden Patrick Nielsen, der har vundet 29 kampe heraf 14 på knockout, sidst stod i ringen. Den 5. oktober er han tilbage ved QProBoxings stævne i Gilleleje 5. oktober. Han star over for armenske Armen Ypremyan, der har vundet ni og tabt to kampe.

Den 28-arige tidligere verdensmester er et af navnene til Quaestor Fight Night i Gilleleje. Og det er en sulten Patrick Nielsen, som gar i ringen.

- Jeg ser utroligt meget frem til den her kamp. Jeg har savnet boksning og jeg glæder mig til at komme op i ringen og give den fuld gas, siger Patrick Nielsen.

Modstanderen, Armen Ypremyan, er ikke helt ukendt for danske boksefans. Den armenske bokser mødte nemlig en anden ny QProBoxing-bokser i en kamp om IBO Mediterranean-titlen i 2018. En kamp som Landry Kore vandt.

Patrick Nielsen har dog ikke tænkt sig at gøre brug af Kores viden om modstanderen.

- Det er aldrig den samme kamp. Man skal være forberedt pa, at der kan ske noget nyt.

- Jeg har ikke noget kendskab til ham, andet end hans kamp mod Kore. Han ser fornuftig ud og kommer helt sikkert for at vinde. Jeg skal være velforberedt, siger Patrick Nielsen, der lover, at han er velforberedt:

- Jeg skal vise at jeg er tilbage, og at jeg er pa vej mod et verdensmesterskab.

Har debatten om sexisme taget overhånd?