15. juli 2020
Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland vinder nøglekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjælland vinder nøglekamp
Opdateret 17. marts 2018 kl. 19:08
Sport Nordsjælland - 17. marts 2018 kl. 16:47
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjælland Håndbold tog lørdag eftermiddag et stort skridt i retning af medaljeslutspillet, da oprykkerne hjemme i Frederiksborg Hallen i Hillerød vandt 32-31 over Mors-Thy i et vanvittigt drama.

Nordsjælland lå længe til en komfortabel sejr efter et overdådig 1. halvleg, hvor hjemmeholdet scorede på næsten hvert eneste angreb.

Men Mors-Thy lagde sig ikke frivilligt ned. Gæsterne havde mindst lige så meget brug for de to point, og Mors-Thy steppede op både i forsvar og angreb. Nordsjælland fik i 2.halvleg ikke på samme måde fat i Marcus Dahlin og Stefan Nielsen, som hjemmeholdet gjorde i 1. halvleg. Fot at løse lidt op angrebsmæssigt spillede Nordsjælland en længere periode 7-mod-6, men overtalsspillet sad ikke lige i skabet. Mors-Thy kravlede tættere på, og midt i 2. halvleg fik Henrik Tilsted udlignet til 26-26 på straffekast, og kort efter bragte Mors-Thy sig også på 28-26.

Men så vendte Nordsjælland tilbage til 6-mod-6-spillet, og godt støttet af et veloplagt publikum fik hjemmeholdet tippet opgøret tilbage. Et 5:1-forsvar med Lasse Uth som den fremskudte mand var afgørende for, Nordsjælland kom tilbage i opgøret.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?