21. februar 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland ude af pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjælland ude af pokalen
Sport Nordsjælland - 24. august 2019 kl. 21:43
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev til et excit for Nordsjælland Håndbold i dette års udgave af pokalturneringen. Skanderborg var lige lidt for stærke i Helsingehallen, da de vandt med 19-18.

Kampen gik igang med tre timers forsinkelse, da Skanderborgs bus sad fast på Fyn på grund af et trafikuheld tidligere på dagen. Om det var grunden til, at kampen startede noget rodet for begge hold er ikke til at sige, men der var en del fejl i begyndelsen af opgøret.

Nordsjælland Håndbolds målmand Marcus Holmen startede godt med flere gode redninger, og han holdt det niveau gennem hele kampen. Han var grunden til, at det forblev lige gennem det meste af opgøret. Han havde den ene store redning efter den anden og var klart Nordsjælland Håndbolds bedste spiller.

Skanderborg havde den tidligere Nordsjælland-profil Cornelius Kragh med, og han sled og slæbte gennem det meste af opgøret. Ligeså havde Nordsjælland den tidligere Skanderborg-spiller Frederik Iversen med, der fik sat et par fine mål ind.

Det var generelt en god fighterindsats for Nordsjælland-holdet, der er så hårdt plaget af skader. Forsvaret og målmanden var på plads, men der blev brændt for mange chancer i den anden ende af banen.

Derfor blev det Skanderborg, der gik videre til kvartfinalen i pokalturneringen.