8. august 2020
Allan Noerregaard
gallery icon

Se billedserie

Foto: Allan Noerregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland hænger i tynd tråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjælland hænger i tynd tråd
Sport Nordsjælland - 14. december 2019 kl. 16:48
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands liv i ligaen hænger efterhånden i en tynd tråd. Lørdag eftermiddag tabte Nordsjælland Håndbold 30-29 til Skanderborg i Frederiksborg Hallen i Hillerød.

Nordsjælland var ellers i front 27-24 med ti minutter igen, men kampens betydning og den lange række af nederlag tyngede tydeligvis hjemmeholdet.

Det hele forkrampede. Det gode angrebsspil, som Kasper Kisum og Jesper Dahl var eksponenter for, gik af fløjten samtidig med at Nordsjælland blev ramt af nogle uheldige udvisninger.

Med fem minutter igen udlignede Jonas Samuelsson til 27-27, og angrebet efter bragte gæsterne sig for første gang i 2. halvleg foran 28-27 ved Mads Honoré.

Frederik Iversen og Andreas Nielsen fik to gange udlignet, men Nordsjælland fik i slutfasen ikke fat i forsvaret, og Morten Balling gjorde det til 30-29 med næsten to minutter igen.

Nordsjælland spillede et meget langt angreb, men ingen turde rigtig tage chancen. I stedet for var Tobias Jørgensen på det nærmeste tvunget til det med et halvt minut igen, men hans underhånd gik langt forbi mål.

Skanderborg skulle bare holde bolden i egne rækker tiden ud. Det lykkedes ikke helt, men Nordsjælland fik ikke etableret et sidste angreb. Det endte i stedet i et frikast i sidste sekund, som Kasper Kisum kun kunne sende i muren til endnu en nordsjællandsk nedtur.

1. halvleg blev en helt lige affære. Nordsjælland startede for en sjælden gangs skyld med norske Fabian Sandven i bagkæden, og det giver Nordsjælland flere muligheder og større bredde.

Nordsjælland spillede med optimisme, men der sneg sig også en del fejl ind, der gav Skanderborg lidt mange kontramuligheder. Derudover voldte den tidligere Nordsjælland-spiller Cornelius Kragh stort besvær med sine godt sete afleveringer til stregen eller sidemanden.

Det gjorde, at man frygtede at Skanderborg ville stikke af mod slutningen af halvlegen, da Kristian Bonefeld gjorde det til 11-9 i en periode hvor Nordsjælland lavede mange fejl.

Men Marcus Holmen tog godt fra i målet, og Kasper Kisum kom tilbage på banen efter en kortere pause, hvor cheftræner Simon Dahl ville spare sin topscorer til senere i opgøret. Kisum lavede syv mål i første halvleg. Det sidste sat ind i sidste sekund - lidt heldigt rettet af af Skanderborg-parader til pausestillingen 14-14.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?