6. august 2020
Caroline Bohé på den mudrede rute i Slagelse. Foto: Jens Wollesen
Caroline Bohé på den mudrede rute i Slagelse. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mudderdronningens hattrick

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mudderdronningens hattrick
Sport Nordsjælland - 12. januar 2020 kl. 18:51
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Caroline Bohé fra Ny Hammersholt ved Hillerød er bare 20 år, men det var alligevel tredje gang, at hun i går i Slagelse blev kåret som dansk mester i cyklecross for kvinder. Caroline Bohé vandt også i 2017 og i fjor.

Der var ikke den helt store tvivl om sejren. Caroline Bohé lagde sig tidligt i front og havde et forspring på mere end et minut efter den første af fire omgange.

Det forspring blev bare udbygget stille og roligt. Kun en defekt kunne forhindre nordsjællændernes sejr, men materiellet holdt, og Caroline Bohé kørte over målstregen med næsten fire minutters forspring til nærmeste rivalinde.

Sølvet gik til Anna-Sofie Nørgaard fra Hareskovens Cykelklub. Hun kørte sig op gennem feltet og overhalede på sidste omgang Marie Holm fra Århus, der fik bronze.

For Caroline Bohé blev DM-titlen den perfekte afslutning på en god uge. Hun kunne nemlig tidligere på ugen offentliggøre, at hun i denne sæson kører for Ghost Factory Racing.

- Det er det, jeg har gået og håbet på de seneste år, så det er fedt, at det endelig falder på plads, sagde Caroline Bohé til Feltet.dk tidligere på ugen.

Caroline Bohé har i de seneste sæsoner kørt for Holte MTB men bliver altså nu tilknyttet et professionelt hold i den parallelle cykeldisciplin mountainbike, hvor Bohé håber at repræsentere Danmark senere året ved OL i Tokyo.

Ved cyklecross-DM i Slagelse var der også favoritsejr hos herrerne. Her genvandt den regerende mester Sebastian Fini Carstensen titlen foran Jonas Lindberg og Lasse Laugesen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?