31. maj 2020
FC Nordsjællands Cheftræner Flemming Pedersen under pokalkampen mellem FC København og FC Nordsjælland spillet i Parken, torsdag den 31. oktober 2019.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
FC Nordsjællands Cheftræner Flemming Pedersen under pokalkampen mellem FC København og FC Nordsjælland spillet i Parken, torsdag den 31. oktober 2019.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kedeligt mønster i Parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kedeligt mønster i Parken
Sport Nordsjælland - 01. november 2019 kl. 00:59
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Nordsjælland gjorde det tilbage i august, da man tabte 3-1 i Parken til FC København.

arrow Læs også: Solbakken: Bendtners bog er ufarlig for FC København

Og torsdag aften gjorde mand det så igen, da man tabte 4-1 i pokalturneringen i Parken til FC København - indkasserede to mål på to minutter.

Det havde FC Nordsjællands cheftræner Flemming Pedersen naturligt nok fokus på efter kampen.

- Sidst vi var i Parken indkasserede vi også to mål hurtigt efter hinanden. Så det er noget, vi skal have snakket om, for vi arbejder meget med, at må ikke må have følelsesmæssig indflydelse på os, siger Flemming Pedersen.

- Ungdom er ingen undskyldning, for vores spillere har været igennem en lang uddannelse og spillet så mange internationale ungdomskampe, hvor ting også står på vippen. Men vi må lære af det her, så det ikke sker i flere tilfælde.

Han var ellers langt hen ad vejen tilfreds med sit FCN-hold, der især i første halvleg spillede og stod godt på banen. Især det hurtige føringsmål efter bare halvandet minut gjorde godt.

- Gutterne viser lyst til at spille fodbold - uanset hvem vi spiller mod, og hvor vi spiller. Så det er dejligt at se den gejst. Omvendt er det ærgerligt, at vi ikke står distancen, siger Flemming Pedersen.

- De forsøger at skrue på tempoet og få os til at lave fejl, men jeg synes, det er en lige kamp i anden halvleg, indtil de scorer til 2-1. Vi får også sat dem under pres, men får ikke gjort vores optræk til muligheder færdig. Kampen tipper, da de scorer til 2-1 - og der tipper den gevaldigt.

arrow Medspillere i Birmingham brugte Bendtners bolig til sidespring
03. november 2019 kl. 04:04 Opdateret: kl. 04:06
arrow Bendtner på vild druktur få dage før landskampsdebut
02. november 2019 kl. 20:01 Opdateret: kl. 20:02
arrow Akademichef i Arsenal truede med at kyle ung Bendtner ud
01. november 2019 kl. 13:34 Opdateret: kl. 13:36
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?