16. juli 2020
Lyngby Boldklubs Rezan Corlu i duel med FC Nordsjællands Ultrik Yttergård Jensen under 3F Superliga-kampen mellem Lyngby BK og FCN, på Lyngby Stadion fredag den 29. november 2019.. (Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix)
gallery icon

Se billedserie

Lyngby Boldklubs Rezan Corlu i duel med FC Nordsjællands Ultrik Yttergård Jensen under 3F Superliga-kampen mellem Lyngby BK og FCN, på Lyngby Stadion fredag den 29. november 2019.. (Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix)
Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kampen skal lukkes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampen skal lukkes
Sport Nordsjælland - 30. november 2019 kl. 10:56
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Heller ikke denne gang lykkes det at vinde to kampe i træk. FC Nordsjælland måtte nøjes med 1-1 fredag aften i Lyngby. På spørgsmålet om, hvad der denne gang gik galt, siden noget, der lignede en forholdsvis sikker sejr den første time, blev til uafgjort, svarede FC Nordsjællands træner Flemming Pedersen:

- Der går det galt, at vi giver Lyngby den der omstilling. Vi har selv lige haft et kontraangreb, hvor vi får en god chance ud af det. Efter standardsituation får vi den kontra, som vi burde have stoppet.

Efter målet var Lyngby toneangivende, og de havde flere store chancer for at lukke kampen. Flemming Pedersen mener, at det havde flere forklaringer.

- Jeg stillede spørgsmålet nede i omklædningsrummet: Blev vi rystede, samtidig med at Lyngby fik energi? Det ved vi, de har specielt på hjemmebane, siger han og giver det lidt korte svar fra omklædningsrummet:

- Der kom ikke noget svar på det. Det var nok lidt af begge dele.

Han var ikke bare ked af målet til Lyngby, men specielt måden det skete på.

- Jeg ville hellere have, at Lyngby scorede på en af de andre chancer. Det mål er jeg rigtig ked af. Er det ungdommen, der ikke er kyniske nok? Så får man alle de spørgsmål, siger Flemming Pedersen med et skævt smil.

Holdet har haft svært ved at skrabe point sammen på udebane, og det gjaldt også i Lyngby.

- Det er ikke første gang i historien, at et hold har det sådan, siger Flemming Pedersen og uddyber:

- Som kampen skrider frem er det en svær bane. Den er fedtet og ujævn. På hjemmebane har vi bedre betingelser, hvor vi kan holde en bedre boldomgang.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?