26. september 2020
Avarta hattrick-helt Oliver Carrara løber fra Hillerøds anfører Jonathan Witt.
gallery icon

Se billedserie

Avarta hattrick-helt Oliver Carrara løber fra Hillerøds anfører Jonathan Witt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød tidligt op og til tælling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød tidligt op og til tælling
Sport Nordsjælland - 06. oktober 2019 kl. 20:37
Af Mads Hussing

Det blev heller ikke mod Avarta, at skuden blev vendt for Hillerød, da nordsjællænderne søndag formiddag tog i mod holdet fra Rødovre.

Hillerød begyndte ellers bedst, og det lignede et straffespark, da Essam Salamoun var helt fri med udeholdets målmand Morten Bank i de første minutter, men det blev ikke dømt.

Derfra havde Hillerød ikke de store muligheder, inden Avarta slog kontra efter 25 minutters spil og scorede kampens første mål. Det var en returbold, der endte hos Oliver Carrara, der var i storform på Hillerød Stadion, og som scorede Avartas tre mål.

Avarta var ikke interesseret i at have bolden for meget eller angribe det store, men de ville gerne erobre bolden og sende dem op mod Oliver Carrara.

Han sendte bolden i kassen til 2-0 til udeholdet med små ti minutter igen af 1. halvleg. Efter lidt klumpspil i Hillerøds felt, hvor der var flere Hillerød-spillere end Avarta-spillere, så fik Oliver Carrara sendt bolden i mål.

En god halv time før slutfløjtet satte Oliver Carrara sidste søm i ligkisten. Et enkelt angreb endte med, at Carrara stod helt fri midt for målet, og her blev hattricket fuldendt.

I den sidste del af kampen sendte Hillerød anfører Jonathan Witt frem i angrebet. Det gav heller ikke gevinst.

På lørdag skal Hillerød til Valby, hvor Frem venter. Det er anden gang, de to hold mødes i dette halvår, og det var netop mod Frem, at Hillerød tog en sejr i begyndelsen af sæsonen.

2. division, pulje 1
Hillerød-Avarta 0-3 (0-2)

Mål: 0-1: Oliver Carrara (25), 0-2: Oliver Carrara (36), 0-3: Oliver Carrara (58)

Tilskuere: 244

Har debatten om sexisme taget overhånd?