9. august 2020
Nicolas Lundbye Kristiansen. Foto: Claus Birch
Nicolas Lundbye Kristiansen. Foto: Claus Birch
Foto: Claus Birch/Foto: Claus Birch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hård dom over Lundbye

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hård dom over Lundbye
Opdateret 09. september 2019 kl. 13:36
Sport Nordsjælland - 09. september 2019 kl. 13:32
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var intet at glæde sig over, da Nordsjælland Håndbolds stærke venstrehåndsskytte Nicolas Lundbye Kristiansen forleden modtog resultaterne fra lægeundersøgelserne af sit beskadigede knæ. Det var så galt, som det kunne blive. Ledbånd, menisk, korsbånd. Alt er i stykker.

- Noget af det tager fire-fem måneder at komme sig over. Andet et år, konstaterer Nicolas Lundbye Kristiansen ved udsigten til en lang skadespause.

Uheldet skete i en træningskamp i opstarten i august. Nicolas Lundbye Kristiansen var i forvejen under genoptræning. Han har ved at komme sig efter en operation i den ene skulder og skulle bare spille sit sidste angreb i træningsopgøret, da uheldet var ude. Han fik lagt vægten på benet forkert i en fodfinte og vred rundt.

27-årige Nicolas Lundbye Kristiansen kom til Nordsjælland Håndbold for lidt over et år siden fra KIF Kolding. Han har tidligere i karrieren haft sin andel af uheld, men selv om han har udsigt til en lang og hård genoptræning, så har han på ingen måde tænkt sig at indstille karrieren.

- Overhovedet ikke. Når jeg sidder herude og kigger på, så er det eneste jeg ønsker at komme tilbage og være med. Det er jeg opsat på, siger Nicolas Lundbye Kristiansen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?