16. januar 2021
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJ var stærkest i opgøret mod storebror fra Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ var stærkest i opgøret mod storebror fra Nordsjælland
Sport Nordsjælland - 02. august 2019 kl. 21:23
Af Mads Hussing

Nordsjællands ligamandskab lavede for mange fejl, og det udnyttede HØJ i Jyllinge. Nordsjælland var foran i de første minutter, men efter HØJ kom tilbage ved 3-3, så var holdet fra Ølstykke og Jyllinge aldrig bagud igen. Det var ellers ligaholdet fra Nordsjælland, der var på besøg i Jyllingehallen.

HØJ havde de nye med, og især franskmanden Dorian Vallet gjorde en god figur i forsvaret, hvor Nordsjællands folk ikke fik meget plads.

- Fantastisk indsats i defensiven. Han dækker et stort område rigtig solidt, siger HØJ's træner Jesper Fredin, der ikke var lige så tilfreds med ham i angrebet:

- Vi ved godt, at det tager lang tid at integrere ham i offensiven, fordi han er vant til at spille anderledes håndbold, end vi gør i Danmark. Så vi kan ikke forvente, at det sidder i skabet før om nogle måneder.

Hos Nordsjælland spillede man uden en normal højre back. Derfor måtte især norske Fabian Sandven spille den position, men som højrehåndet er det ikke den nemmeste plads.

- Man kan godt spille med en højrehåndet højre back i perioder, men at spille det, når man ikke har trænet det, det bliver en lille smule udfordrende, særligt når man ikke har en, der er vant til det, siger Nordsjælllands træner Simon Dahl, der var mere tilfreds med den sidste halve time end den første.

- Jeg synes, at vi udfordret i 1. halvleg. Der var det tydeligt, at vi kun havde trænet i hallen to gange. Men det blev gradvist bedre.

- Jeg er glad for, at vi fik en 2. halvleg også, for så går jeg herfra med en fornuftig tro på, at vi nok skal nå i mål, inden vi skal spille mod Skanderborg, siger han.

I HØJ er man naturligvis glade for resultatet, der giver en god omgang selvtillid til holdet.

- Det er selvsagt, når vi slår et ligahold, men vi skal ikke lægge særlig meget i resultatet.

- Det er mere, hvordan vi spillede, og de enkelte aktioner, vi har fokus, og der er jeg supergodt tilfreds. Jeg synes, vores defensiv, som vi har arbejdet meget på i sæsonstarten, stod rigtig godt, siger Jesper Fredin.

HØJ scorede 19 mål i 1. halvleg, men det var ikke defeniven, den var gal med hos Nordsjælland.

- Vi lukker 19 mål ind, men jeg synes, de laver en del, fordi vi laver fejl, når vi har bolden. Jeg synes ikke, det var så skidt, når vi fik lov til at stå seks mod seks, siger Simon Dahl, der var ked af de mange fejl, der kostede mål.

- Vi laver mange børneindspil, som de tager og laver mål på, siger han.

Hos HØJ var den tidligere Ajax-spiller Gustav Falholt også med, og han blev kampens topscorer.

- Det var Gustavs første kamp for os, og han har kun trænet med tre gange. Han viser, hvilket tryk han kan spille med i offensiven. Han er en stor og stærk fyr, som kan komme i meget høj fart, siger Jesper Fredin.

Der er tre uger, til Nordsjælland Håndbold skal i aktion første gang i en betydende kamp i denne sæson. Det er i pokalturneringen mod Skanderborg. Ugen efter åbner de i Håndboldligaen ude mod Aalborg.

HØJ spiller første gang 1. september i 1.division ude mod Skæring, mens første hjemmekamp er ugen efter mod Roskilde.

Træningskamp
HØJ-Nordsjælland 32-26 (19-11)

HØJ: Gustav Falholt 7, Emil Bramming 5, Frederik Lundgaard 4, Morten Slundt 3, Dorian Vallet 3, Frederik Skoda 3, Jakob Stork 3, Mikkel Leth 2, Jeppe Hjort 1, Villads Raahauge 1.

Nordsjælland: Tobias Eiberg Jørgensen 6, Fabian Sandven 4, Mathias Campbell 4, Kasper Kisum 3, Carl-Emil Haunstrup 2, Anders Agger 2, Frederik Iversen 2, Andreas Nielsen 1, Nicolas Lundbye Kristiansen 1, Tobias Rasmussen 1.

Udvisninger: Nordsjælland 2
Tilskuere: 250

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?