24. februar 2020
HØJ-trænerne Jesper Fredin og Julie Loop har fundet forstærkning til næste sæsons GOG-trup på Fyn. Foto: Kenn Thomsen
HØJ-trænerne Jesper Fredin og Julie Loop har fundet forstærkning til næste sæsons GOG-trup på Fyn. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJ henter talent fra GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ henter talent fra GOG
Sport Nordsjælland - 16. januar 2020 kl. 16:33
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Listen er lang over håndboldprofiler, der gennem tiden har gået på GOG's akademi i Oure, er lang. Verdens bedste, Mikkel Hansen, er bare en af dem, der siden har gjort det godt.

Så det er et kvalitetsstempel, der følger spillere derfra, og HØJ kunne torsdag offentliggøre, at den har sikret sig en af de unge talenter fra næste sæson. Det drejer sig om Marcus Stroustrup, der gennem de seneste fire år har gået på håndbold-akademiet, og i denne sæson har spillet for GOG's 2. divisionshold.

Marcus Stroustrup er oprindeligt fra Ågerup ved Roskilde, og han har vundet EM-bronze med det danske U-landshold, lige som han to gange har været dansk ungdomsmester på akademi-holdet i GOG.

- »Marlo« er en meget talentfuld, klog og smart håndboldspiller sin unge alder til trods. Han har et hurtigt antrit og er dygtig til at sætte holdkammeraterne i scene, og så har han allerede stor erfaring fra seniorbold, fordi han spiller på 2. divisions holdet i GOG og træner med ligatruppen, siger HØJs cheftræner Jesper Fredin.

Det 19-årige talent ser frem til næste skridt i håndboldkarrieren.

- Jeg glæder mig til at tage skridtet op i 1. division. Aftalen med HØJ Elite betyder, at jeg kan udvikle mig som seniorspiller samtidig med, at jeg kommer tættere på min familie. Det glæder jeg mig rigtig meget til, siger Marcus Stroustrup i en pressemeddelelse fra Holdfællesskabet Ølstykke-Jyllinge.