26. februar 2020
Deniz Ates scorede to gange, da Frederikssund og Greve spillede 2-2 i Danmarksseriens pulje 2. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Deniz Ates scorede to gange, da Frederikssund og Greve spillede 2-2 i Danmarksseriens pulje 2. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Greve snød Frederikssund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greve snød Frederikssund
Sport Nordsjælland - 07. september 2019 kl. 16:31
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et mål 55 sekunder inde i overtiden sendte et point til Greve i Danmarksseriekampen mod Frederikssund.

Greve kom ind til kampen med bare et enkelt point på kontoen, men kampen var dårligt gået i gang, før gæsterne havde bragt sig foran, og Mithell Tagø Pedersen kunne tiljubles som målscorer.

Det virkede til at lamme Frederikssund, der havde svært ved at sætte angreb sammen, mens Greve fik skabte et par halve chancer. Mitchell Tagø Pedersen var tæt på at blive dobbelt målscorer, da han blev spillet fri i feltet, men Frederikssunds højreback Christian Jørgensen nåede at komme i vejen.

Efter godt en halv times spil begyndte hjemmeholdet at røre lidt på sig, men det kneb med at finde hinanden på den sidste tredjedel af banen.

Det lykkedes efter 33 minutter, da Shabab Khoshival sendte bolden videre til Christian Helev, som smart lobbede bolden over Greve-keeper Thomas Olsen, men også forbi fjerneste stolpe.

Hjemmeholdet overtog til gengæld kampen efter pausen, hvor det offensive spil hang langt bedre sammen, mens Greve bakkede og bakkede.

Udligningen kom efter 11 minutter af anden halvleg, da Deniz Ates satte sidste fod på et angreb og sendte bolden i mål til 1-1.

Bare syv minutter senere var han på pletten efter et nyt godt Frederikssund-angreb, og han var meget tæt på at blive hattrickhelt. Greve-keeper Thomas Olsen sparkede lidt halvkikset væk og blev fanget på mellemhånd, da bolden endte hos Ates, som sendte bolden tilbage mod mål fra godt 45 meters afstand.

Men den fik lige en tand for meget og gik over.

Frederikssund fortsatte med at lave chancer. Mathias Kristensen sendte et godt frispark på mål, som Thomas Olsen klarede flot, mens Frederikssunds Jonas Grønbech var meget tæt på at nå frem til en bold, der hoppede og dansede lige foran Greves mållinie.

Siden var indskiftede Frederik Sommer manden, der nok burde have afgjort kampen. Efter 73 minutter løb han på tværs og sparkede på mål, men måtte se skuddet reddet. Syv minutter før tid sendte han bolden på overliggeren, og i overtiden kom han også til en chance, hvor bolden lige akkurat smuttede fra ham, så hans skud kiksede.

Samtidig var Greve begyndt at lugte en udligning. Mitchell Tagø Pedersen brændte en kæmpechance efter 82 minutter, og Bjørn Paludan fik kort efter sendt bolden på stolpen.

Og i angrebet efter, at Frederikssunds Frederik Sommer havde kikset sit skud, slog Greve til. Frederikssund-keeper Joaquin Martinez reddede ellers et skudforsøg med en fin redning, men returen endte for fødderne af indskiftede Adem Kücükkartel, som sikkert satte bolden ind til 2-2 - 55 sekunder ind i overtiden.

Danmarksserien, pulje 2
Frederikssund-Greve 2-2 (0-1)
Mål:
0-1: Mitchell Tagø Pedersen (5), 1-1: Deniz Ates (56), 2-1: Deniz Ates (63), 2-2: Adem Kücükkartel (90).
Tilskuere: 125