21. februar 2020
Nordsjælland tabte 28-27 til Århus i Helsingør
gallery icon

Se billedserie

Nordsjælland tabte 28-27 til Århus i Helsingør
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første point må vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første point må vente
Opdateret 07. september 2019 kl. 19:22
Sport Nordsjælland - 07. september 2019 kl. 16:48
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev heller ikke i andet forsøg, at Nordsjælland Håndbold fik slettet nullet i mændenes Håndboldliga. Lørdag eftermiddag tabte Nordsjælland 27-28 til Århus Håndbold.

Det var ellers en kamp, som cheftræner Simon Dahl havde en god fornemmelse for. Det var et pænt stykke ad vejen også en lige kamp, men Nordsjælland manglede lige det sidste for at æde århusianerne.

Dertil kom Nordsjælland til at jage Århus for meget. Nordsjælland skulle ud og lukke huller i begge halvlege, og det blev til slut for meget. Tiden løb fra Nordsjælland.

Jesper Dahl fik reduceret til 27-28 med 15 sekunder igen, men Århus kunne uden problemer hold bolden i egne rækker kampen ud.

Tobias Jørgensen nåede i kampens start at bringe Nordsjælland foran 3-2, men efter en god Århus-periode kunne fløjen Tobias Møller gøre det til 8-4.

Kenn Thomsen

Resten af halvlegen kæmpede Nordsjælland for at komme tilbage i opgøret. Det lykkedes også, og Carl-Emil Haunstrup bragte tilmed Nordsjælland foran 12-11, men hjemmeholdet sluttede halvlegen dårligt af.

En fejlaflevering gav Århus' Torben Pedersen en kontramulighed. Den scorede han på, og samtidig pådrog Tobias Jørgensen sig en udvisning. Det gjorde, at Århus kunne gå til pause med en føring 14-13, og jyderne fik også en rigtig god start på 2. halvleg.

Med halvlegens tre første scoringer kom Århus på 17-13, og den uhyre sikre fløj Tobias Møller gjorde det også til 21-16.

Da så det sort ud, men Nordsjælland indledte en ny jagt på at komme tilbage i opgøret. Århus spillede stort set hele kampen med samme syv mand i opstillingen, og Nordsjælland havde mere friskhed. Fabian Sandven fik reduceret til 20-21, og Anders Agger gjorde det til 21-22, men Nordsjælland kom aldrig helt op. Dertil var spildprocenten lige høj nok.

Håndboldligaen, mænd
Nordsjælland-Århus 27-28 (13-14)
Kenn Thomsen