20. september 2020
FC Fjordbolds Nicolai Jægergaard er udtaget til det danske futsallandshold.
FC Fjordbolds Nicolai Jægergaard er udtaget til det danske futsallandshold.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjordbold-spiller på landsholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjordbold-spiller på landsholdet
Sport Nordsjælland - 25. november 2019 kl. 16:32
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Hundested ved de udmærket, hvor vigtig Nicolai Jægergaard er på græsbanerne i Sjællandsserien.

Nu viser den 22-årige Frederiksværk-dreng også så højt niveau på futsalbanen for FC Fjordbold, at den danske landstræner, Nikolaj Saabye, har udtaget ham til den 18 mand store landsholdstrup, der senere på ugen tager til Nordic Futsal Cup i Finland.

- Vi ønsker »Jæger« stort tillykke med udtagelsens samt et stort held og lykke i Finland, lyder det fra FC Fjordbold i en pressemeddelelse.

Danmark skal spille mod Norge, Finland, Sverige og Grønland til Nordic Futsal Cup, og her skal Nicolai Jægergaard så op mod sin svenske holdkammerat, målmand Robin Armandt.

I weekenden scorede Nicolai Jægergaard sit første mål for FC Fjordbold, der ellers har haft ham på holdkortet 10 gange siden sin debut tilbage i 2015.

Tirsdag aften skal han så i aktion igen for Fjordbold, og denne gang bliver det på hans anden hjemmebane, Hundested Hallen, hvor Albertslund kommer på besøg klokken 20.00.

Udover Nicolai Jægergaard er der flere andre nordsjællandske navne i landsholdstruppen. Fra JB Futsal Gentofte er Louis Veis og Mads Falck udtaget, mens Københavns Emil Scott Rasmussen fra Smørum også er med.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?