16. juli 2020
FC Fjordbold fra Frederikssund måtte se sig slået med 4-1 ude mod JB Futsal Gentofte. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

FC Fjordbold fra Frederikssund måtte se sig slået med 4-1 ude mod JB Futsal Gentofte. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjordbold mangler noget endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjordbold mangler noget endnu
Sport Nordsjælland - 17. november 2019 kl. 18:26
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pejlemærket i den danske Futsal Liga for alle andre hold er JB Futsal Gentofte. Så det var eksamenstid allerede i anden runde af turneringen for Frederikssund-holdet FC Fjordbold søndag eftermiddag i Gentofte. Den blev bestået, men med en JB-sejr på 4-1 var det også tydeligt, at der stadig er et stykke vej endnu for Fjordbold

I første halvleg var det hjemmeholdet, der styrede spillet mod et afventende FC Fjordbold-hold, der koncentrerede sig om at lukke af bagude. Det lykkede godt i starten, men der manglede også bid i de få omstillinger, gæsterne fik.

I stedet bragte JB sig foran efter 14 minutters spil, da han sparkede en tværpasning fra højre i mål til 1-0, hvilket holdt til pausen.

Forsøgte sig med hælen

Her kom Mads Falck til et par gode chancer i halvleges indledning, og siden forsøgte Christian Bommelund sig med hælen, men Fjordbolds svenske landsholdsmålmand, Robin Armandt, vist højt niveau i de situationer - og i kampen generelt.

I den anden ende havde JB Futsal Gentofte dog Nis Andersen, der også fik taget godt fra i de situationer, hvor Fjordbold kom til skudchancer.

FC Fjordbold fra Frederikssund måtte se sig slået med 4-1 ude

FC Fjordbolds Lars Bonde bliver her tacklet i
skudøjeblikket i kampen mod JB Futsal Genftofte.


I de sidste 10 minutter blev kampen mere løs i kanterne, og det virkede i starten bedste for Fjordbold, der fik brudt JB's opspil og samtidig selv var farligere. Men så slog Mads Falck og den tidligere Fjordbold-spiller, Marco Aurelio, til. De satte et dobbelt bandespil sammen, så Falck til sidst kom igennem og scorede til 2-0 med godt syv minutter tilbage.

Comeback på 39 sekunder

Fjordbolds Jakob Noer svarede hurtigt igen til 2-1 efter en bolderobring omkring midterlinien, og så var alt pludselig åbent. Det varede dog kun 39 sekunder, så tabte Fjordbolds Nicolai Jægergaard en duel som bagerste mand, og bolden endte for fødderne af Mads Falck, der bankede sit tredje mål ind til 3-1.

Til sidst forsøgte Fjordbold sig med et powerplay ved at tage målmanden ud, men det endte med at koste, da JB's Azad Corlu fangede Fjordbold midt i en udskiftning og sparkede bolden direkte i mål fra egen baglinie.

Futsal Liga Øst
JB Futsal Gentofte-FC Fjordbold 4-1 (1-0)

Mål: 1-0: Mads Falck (14), 2-0: Mads Falck (34), 2-1: Jakob Noer (35), 3-1: Mads Falck (36), 4-1: Azad Corlu (39).

Tilskuere: 300

Det lukkede kampen. FC Fjordbold har tre point efter to kampe i ligaen, mens JB Futsal Gentofte ligger nummer et efter to sejre og en uafgjort.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?