18. september 2020
Godsway Donyoh tager på lejeophold i Dynamo Dresden i foråret.
Godsway Donyoh tager på lejeophold i Dynamo Dresden i foråret.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN sender angriber videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN sender angriber videre
Opdateret 17. januar 2020 kl. 18:42
Sport Nordsjælland - 17. januar 2020 kl. 16:48
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han var tæt på at blive solgt i sommer. Men en skade forstyrrede de gode muligheder.

Så nu er 25-årige Godsway Donyoh i stedet blevet lejet ud fra FC Nordsjælland til Dynamo Dresden, hvor han i første omgang skal være resten af sæsonen. Samtidig har den tyske klub fra 2. Bundesligaen fået en option på et køb, hvis parterne er glade for hinanden.

- Godsway har været et fantastisk bekendtskab i FCN både på og uden for banen. Han har i flere omgange vist både os og sine omgivelser, hvad han er gjort af. Hans karakter matcher hans talent, og vi havde gerne set ham blive hos os. Men Godsway har udtrykt et stort ønske om at prøve kræfter med tysk fodbold og forfølge denne mulighed, og det vil vi ikke stå i vejen for, når det er en spiller, som flere gange har udvist stor loyalitet overfor vores klub og organisation, siger FC Nordsjællands sportschef, Jan Laursen, i en pressemeddelelse.

- Derfor ønsker vi Godsway alt det bedste i Tyskland. Vi håber, han finder lykken der, og skulle vores veje krydses igen, så står vi klar med åbne arme i FCN.

Godsway Donyoh blev den første ghaneser fra Right to Dream-akademiet, der rigtig slog igennem i FC Nordsjælland. Superligaklubben hentede Donyoh for fire år siden, da Right to Dream netop havde købt FC Nordsjælland.

Siden gik der en rum tid, før Donyoh fandt sig tilrette og fandt den nødvendige form. Men siden har han ikke kigget sig tilbage. 82 kampe og 28 mål er det blevet til - 10 af dem lavet i sidste sæson, som var Godsway Donyohs bedste i FCN-trøjen.

Nu skal han så spille for Dynamo Dresden, der ligger allersidst i 2. Bundesliga og har et hårdt forår foran sig, hvis man skal indhente de syv point, der er op til Karlsruher på den rigtig side af stregen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?