31. maj 2020
Nicklas Bendtner og Kian Hansen under pokalkampen mellem FC København og FC Nordsjælland spillet i Parken, torsdag den 31. oktober 2019.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
Nicklas Bendtner og Kian Hansen under pokalkampen mellem FC København og FC Nordsjælland spillet i Parken, torsdag den 31. oktober 2019.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN-general: Vi stempler ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN-general: Vi stempler ud
Sport Nordsjælland - 01. november 2019 kl. 00:48
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et skud på overliggeren i den rigtige ende, og pludselig to indkasserede mål i den forkerte.

arrow Læs også: Solbakken: Bendtners bog er ufarlig for FC København

Det var forløbet af tre minutter for FC Nordsjælland i pokalnederlaget på 4-1 til FC København, og det fik forsvarsgeneralen Kian Hansens til at tage godt med luft ind, inden han skulle vurdere holdets indsats i Parken.

- Det er som om, at vi stempler ud i 10 minutter, og så er der ellers åbent hus. Nu har jeg set et af målene igen, og der er offside, så det gør lidt ondt. Jeg synes heller ikke, han (dommeren, red.) er god ved os. Men det kan vi ikke bruge som en undskyldning. Vi skal være mere kyniske, siger Kian Hansen.

- Man kan ikke stemple ud nogen steder. Vi skal hjem og kigge på det og være mere ærekære omkring vores defensive arbejde. Og det skal vi være som hold.

- Når vi forsvarer os som et hold, så er vi svære at skabe chancer mod. De skaber vel kun en enkelt chance udover deres mål i første halvleg. Men når vi så stempler ud, bliver det nemt at score, og det skal vi tage seriøst. Vi skal være bedre til at forsvare os som hold, og så må måske give afkald på noget offensivt. Det her er i hvert fald ikke godt nok.

arrow Medspillere i Birmingham brugte Bendtners bolig til sidespring
03. november 2019 kl. 04:04 Opdateret: kl. 04:06
arrow Bendtner på vild druktur få dage før landskampsdebut
02. november 2019 kl. 20:01 Opdateret: kl. 20:02
arrow Akademichef i Arsenal truede med at kyle ung Bendtner ud
01. november 2019 kl. 13:34 Opdateret: kl. 13:36
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?