4. august 2020
Der blev skudt lidt for meget med løst krudt fra FC Nordsjællands side mod FCK i går.
Der blev skudt lidt for meget med løst krudt fra FC Nordsjællands side mod FCK i går.
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCN: Der manglede chancer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCN: Der manglede chancer
Sport Nordsjælland - 09. december 2019 kl. 15:11
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kunne godt være blevet til lidt mere for FC Nordsjælland i 0-1-nederlaget til FC København, hvis nordsjællænderne havde været lidt skarpere i slutningen af kampen.

FCN-træner Flemming Pedersen var da også lidt skuffet over sin ellers så eksplosive offensiv søndag, men accepterede også sit holds skæbne mod et FCK-hold, der viste klassen ved at lukke kampen ned rent chancemæssigt.

- Vi er skuffede over, at vi ikke producerer mere. Men omvendt er det nok også den kamp, vi har haft færrest chancer i mod, siger Flemming Pedersen.

- Vi kunne godt have spillet mere åbent med nogle flere hurtige folk fremme. Men på baggrund af erfaringerne fra de sidste to kampe mod FCK, hvor vi er gået ned i de sidste 20 minutter, så havde vi taget det forhold, at vi skulle kunne spille 90 minutter og disponere kampen godt.

FC Nordsjælland havde især held med at få gode aktioner i venstre side, efter Mathias Rasmussen og Godsway Donyoh kom på banen i løbet af anden halvleg.

- De kommer ind med noget ekstra energi, og vi får en ekstra mand på sidste linie i Godsway, som kan true FCK's bagkæde. Der kom mere og mere flow i det, men FCK passede også mere på og blev måske lidt bange for at tabe, mener Flemming Pedersen.

- Det var et europæisk FCK-hold, og det så man på forsvarsspillet og den måde, de kunne tage tempoet ud af kampen, når vi gerne ville have den op i fart. De er gode til at kontrollere kampen med deres opspil, og så har de lidt ekstra fysik i nærkampene.

- Vi slutter fint, og i en så lukket kamp, så kan vi nok heller ikke forvente, at vi producerer mere. FCK står dybt, og man kan også se i deres europæiske kampe, at de ikke indkasserer særlig meget.

Flemming Pedersen havde dog gerne set, at hans mandskab var startet bedre. I første halvleg smed man for mange bolde væk.

- Der var for mange situationer i første halvleg, hvor FCK clearer bolden, vi samler den op og har plads til at spille os uden om deres pres, Men så smed vi den væk igen. Der var kvaliteten for lav, siger Flemming Pedersen.

- Alt i alt var det en okay præstation og en veldisponeret kamp, hvor vi gerne ville have skabt lidt mere.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?