29. maj 2020
Helsingør har tidligere spillet på Farum Park i denne sæson. Det var i udekampen mod FC Nordsjælland. I den kommende weekend er Helsingør hjemmehold i Farum. Foto: Per Christensen.
Helsingør har tidligere spillet på Farum Park i denne sæson. Det var i udekampen mod FC Nordsjælland. I den kommende weekend er Helsingør hjemmehold i Farum. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Helsingør flytter hjemmekamp til Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Helsingør flytter hjemmekamp til Farum
Sport Nordsjælland - 14. februar 2018 kl. 16:32
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er hårdt at være den lille, fattige klub med et stadion, der hører til i 2. division. Det må FC Helsingør erkende, da de onsdag meldte ud, at banen i Helsingør ikke bliver klar til søndagens kamp mod Horsens. Derfor bliver kampen rykket til Farum Park, hvor der er kunstgræs.

arrow Læs også: S-mindretal vil ikke betale ny stadion-regning på 22 millioner

- Det er frustrerende, hårdt og dyrt. Det er nogle forfærdelige dage med meget lidt søvn, fortæller Helsingørs direktør Janus Kyhl, der dog ikke vil sige, hvor dyrt det bliver.

- Der er omkostninger til leje af stadion, omkostninger til at afvikle vores reklamer, VIP-arrangement og tabt billetsalg. Vi holder det nøjagtige tal for os selv, men det er højt, siger Janus Kyhl.

Janus Kyhl og Helsingør skal garantere over for Divisionsforeningen, at kampen bliver afviklet. Det kunne den måske godt, men lige nu kan Helsingør ikke garantere det.

- Der er ekstra fokus på os, fordi vi ikke har varme i banen. Vi spiller på en dispensation, siger Janus Kyhl, der glæder sig til næste år.

- Det er tidligt, man starter på forårssæsonen, men til næste vinter spiller vi på et nyt stadion med kunstgræsbane, så der synes vi nok, at det er okay, siger han.

Janus Kyhl har et håb om, at så mange fans som muligt tager turen til Farum på søndag.

- Ikke kun for at støtte op om holdet, selvom det selvfølgelig er det vigtigste. Men også fordi lejen af Right to Dream Park medfører en ret betydelig ekstraudgift for klubben. Bare det, at folk møder op og køber en billet vil gøre en meget stor forskel for os, så jeg vil gerne sige til vores fans: Vi har brug for jer! Kom og støt op om holdet og om klubben. Jo flere, jo bedre, så vi kan stå sammen om at revanchere weekendens nederlag, og vise at Helsingør står bag sit fodboldhold, lyder den kraftige opfordring fra Helsingør-direktøren.

Hos superligakollegerne i FC Nordsjælland er man glade for at kunne hjælpe Helsingør. Her har man arbejdet hårdt hele dagen for at få tingene til at hænge sammen, så kampflytningen kunne lade sig gøre.

- Vi vil meget gerne hjælpe en Superliga-kollega, og vi er glade for, at det er muligt at spille kampen her i Right to Dream Park. Når Helsingør vælger at komme til os, fordi de ikke kan benytte deres egen bane, er det også et bevis på, hvor vigtigt det er at have en bane, der kan bruges på alle årstider og i al slags vejr, siger FC Nordsjællands direktør Søren Kristensen.

FC Nordsjælland spiller også hjemme i den kommende spillerunde. Den kamp foregår fredag aften mod OB.

- Right to Dream Park bliver altså ramme om to Superligakampe i denne weekend plus den daglige træning, og den kan tåle det. FC Nordsjælland vil gøre alt for at hjælpe Helsingør til en god kampafvikling på søndag, siger Søren Kristensen.

FC Helsingør oplyser, at alle købte billetter og sæsonkort gælder til kampen.

arrow Stadion-sag: Forvaltning frygtede klagesag - før lækage
23. februar 2018 kl. 16:28 Opdateret: kl. 16:28
arrow Stadion-sag: Flertal vil ikke vente på klagenævn
22. februar 2018 kl. 20:05 Opdateret: kl. 17:06
arrow Kommunaldirektør politianmelder lækage efter stadion-afsløring
22. februar 2018 kl. 15:35 Opdateret: kl. 15:35
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?