26. maj 2020
Abdul Köksal med bold. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Abdul Köksal med bold. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det holdt hårdt for Stenløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det holdt hårdt for Stenløse
Sport Nordsjælland - 14. september 2019 kl. 18:48
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stenløse måtte slide for hjemmesejren lørdag eftermiddag i Sjællandsseriens pulje 1, men anstrengelserne bar også frugt med en 2-1-sejr over Helsinge.

Efter 1. halvleg så det ud til, at de tre point ville blive i Stenløse uden de store problemer.

Hjemmeholdet bragte sig foran efter et kvarters spil. Helsinges ellers velspillende målmand Daniel Thomsen fik givet en ripost fra sig på Rasmus Zincks langskud. Mikkel Carentius var først over riposten, og med en smart hælafslutning fik han bugseret bolden i nettet fra spids vinkel.

Bare seks-syv minutter senere mistede Helsinge bolden på egen banehalvdel. Andreas Mørch afsluttede lynhurtigt ud i det lange hjørne.

Men med føringen i ryggen overlod tilfredse Stenløse initiativet til Helsinge. Gæsterne dominerede det meste af 2. halvleg, og der kom fornyet spænding ind i opgøret, da indskiftede Mads Søegaard flot bankede en returbol op i nettaget.

Målet gav fornyet pres på Stenløse-målet. Men nærmere end en enkelt hovedstødsafslutning fra Martin Rødgaard kom Helsinge ikke på point i den kamp.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?