26. september 2020
Jesper Dahl i midtugens kamp mod GOG. Foto: René Larsen
Jesper Dahl i midtugens kamp mod GOG. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Destinationen er Århus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Destinationen er Århus
Sport Nordsjælland - 06. december 2019 kl. 14:48
Af René Larsen

Forleden kunne Nordsjælland Håndbold offentliggøre, at 25-årige Jesper Dahl er i gang med sin tredje og sidste sæson. Venstrehåndsspilleren skal tilbage til Jylland, og nu er geografien blevet mere præcis. Jesper Dahl har lavet en to-årig aftale med Århus Håndbold gældende fra sommeren 2020.

Dermed skilles Jesper Dahl fra sin storebror Simon, der fortsætter som cheftræner i Nordsjælland Håndbold.

- Jeg har været sindssyg glad for at have ham som træner, og han har hjulpet og udviklet mig rigtig meget. Men jeg tror også, det er sundt, at der kommer nogle andre øjne indover, siger Jesper Dahl i en pressemeddelelse fra Århus Håndbold.

I Århus får Jesper Dahl fornøjelse at træne under Erik Veje Rasmussen og Simon Sørensen.

Nordsjælland Håndbold har længe været indstillet på, at Jesper Dahl ville forlade klubben. Før denne sæson var han på vej til tysk håndbold, da en skade kom på tværs lige før kontrakt-underskrivelse. Det gav Nordsjælland et år mere, og klubben tager det som en god reklame for Nordsjælland Håndbolds talentmiljø, at Jesper Dahl kommer videre i karrieren.

- Han kom til som andetvalg på højre fløj og forlader klubben som førstevalg på højreback. Han har været gennem en fantastisk udvikling, siger Nordsjællands sportschef Jørn Blom Hansen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?