2. juni 2020
Der var lokalopgør i Sjællandsserien lørdag mellem Farum og Helsinge. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Der var lokalopgør i Sjællandsserien lørdag mellem Farum og Helsinge. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Deling i uskønt lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Deling i uskønt lokalopgør
Sport Nordsjælland - 19. oktober 2019 kl. 13:54
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Både Farum og Helsinge havde brug for point i lørdagens lokalopgør i Sjællandsserien, og så endte det passende nok med et enkelt til hver.

arrow Læs også: Sidste spark gav point

Det var dog ikke et resultat, der gjorde noget særligt nogen af holdene i stillingen.

Det var rækkens bundhold fra Helsinge, der kom bedst fra start, da Jacob Jæger i det 12. minut brød igennem lige foran Helsinge-feltet. Farum-keeper Martin Kristensen kom stormende ud af målet, men Jæger trak smart forbi ham og lagde bolden ind til 0-1.

Det kunne have været startskuddet på en intens bundgyser, men det var ikke, hvad man fik i første halvleg, hvor begge hold virkede plaget af den temmelig tunge og våde bane. Der var meget langt mellem de gode, tekniske detaljer, og chancer var der ikke mange af.

Farum fik sendt et par løse skud fra distancen af sted, men det var først i de sidste 10 minutter af halvlegen, at de fik overtaget rent spillemæssigt.

I første halvlegs overtid sparkede Kasper Wiese et frispark ind foran mål, og i kampen om returbolden blev Farums Nicolai Bertelsen væltet, og dommeren pegede på straffepletten.

Mikkel Ørting eksekverede sikkert til 1-1.

Efter pausen var det hjemmeholdet, der satte sig tungt på kampen, mens Helsinge primært levede på omstillinger og en solid defensiv, som da også fik taget godt fra på det meste af det, Farum forsøgte sig med.

Det var da også sjældent, at man fik testet Helsinges målmand Daniel Thomsen, der dog lige var ved at blive fanget på det forkerte ben efter 66 minutter. Men Mikkel Ørtings afrettede skud gik forbi mål.

Et gult kort til Farums Kasper Wiese tog lidt af trykket på Helsinge, men Farum fortsatte med at true og lægge pres.

De helt store, åbenlyse chancer manglede, og da samme Kasper Wiese høvlede et frispark over mål, som den ordinære spilletid løb ud, var der ikke mere i kampen.

En løs chance til Helsinges Daniel Olkjær kunne have tyvstjålet sejren i overtiden, men hans skud blev også sendt langt over mål.

Sjællandsserien, pulje 1
Farum-Helsinge 1-1 (1-1)

Mål: 0-1: Jacob Jæger (12), 1-1: Mikkel Ørting (45)

arrow KFUM stikker af i toppen
19. oktober 2019 kl. 15:55 Opdateret: kl. 15:55
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?