25. januar 2020
Hannah Viller Møller vandt det danske indendørs mesterskab i Hillerød i 2019. Hillerød Tennisklub er vært igen i jubilæumsåret. Foto: Allan Nørregaard
Hannah Viller Møller vandt det danske indendørs mesterskab i Hillerød i 2019. Hillerød Tennisklub er vært igen i jubilæumsåret. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk tennis fejres i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk tennis fejres i Hillerød
Sport Frederiksborg Amts Avis - 12. januar 2020 kl. 16:52
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ud over at Sønderjylland stemte sig tilbage til Danmark i 1920, så er det også 100 år siden, at Dansk Tennis Forbund blev stiftet. Inden da var tennissporten organiseret under Dansk Boldspil Union sammen med fodbold og kricket.

I anledning af stiftelsen af »Dansk Lawn Tennis Forbund« for 100 år siden så fejrer forbundet dets jubilæum gennem hele sæsonen med en række arrangementer.

Den helt store dag bliver dog lørdag den 4. april.

Den dag spilles nemlig DM-inde finalerne nemlig i Hillerød Tennisklub, og om aftenens inviteres der til gallafest i den nye Royal Stage med skuespilleren Rasmus Botoft og pianisten Nikolaj Koppel som konferenciers.

På det sportslige plan vil Dansk Tennis Forbund arrangere en særlig 100 års-jubilæumsturnering over hele landet. Turneringen vil kunne rumme både junior, senior og veteraner, mænd og kvinder på blandede hold.