10. april 2020
Bo Spellerberg skal være spillende assistenttræner for Ølstykke-Jyllinge.
Bo Spellerberg skal være spillende assistenttræner for Ølstykke-Jyllinge.
Foto: Andrea Luth/Henning Bagger/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bo Spellerberg til HØJ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bo Spellerberg til HØJ
Opdateret 06. februar 2020 kl. 13:07
Sport Nordsjælland - 01. februar 2020 kl. 17:35
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Umiddelbart efter at HØJ havde besejret Otterup 28-22 i mændenes 1. divison på hjemmebane i Jyllinge Hallen trådte direktør Lars Vinther ind på banen og greb mikrofonen. Han havde en meddelelse, der nok kunne interessere publikum.

- Vi har lavet en aftale med Bo Spellerberg. Han tiltræder til sommer som spillende assistenttræner, lød det kortfattede budskab fra direktøren.

40-årige Bo Spellerberg har spillet 245 landskampe for Danmark. Efter en 16 år lang karriere i KIF Kolding drog Bo Spellerberg for to år siden til Schweiz, hvor han fik kontrakt med St. Gallen. Først som spiller og siden som træner.

- Vi vidste jo, at Bo skulle hjem fra Schweiz, og vi hørte, at han havde planer om at bosætte sig i Valby. Så vi forhørte os bare. Det kunne jo være, og det var jo nok ikke gået, hvis han ville bo i Midtjylland, siger Lars Vinther.

Ansættelsen af Bo Spellerberg er led i en større HØJ-satsning. Klubben fra Ølstykke-Jyllinge har ambitioner om at spille med om oprykning til ligaen inden for de kommende tre år.