15. august 2020
Bo Spellerberg skal være spillende assistenttræner for Ølstykke-Jyllinge.
Bo Spellerberg skal være spillende assistenttræner for Ølstykke-Jyllinge.
Foto: Andrea Luth/Henning Bagger/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bo Spellerberg til HØJ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bo Spellerberg til HØJ
Opdateret 06. februar 2020 kl. 13:07
Sport Nordsjælland - 01. februar 2020 kl. 17:35
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Umiddelbart efter at HØJ havde besejret Otterup 28-22 i mændenes 1. divison på hjemmebane i Jyllinge Hallen trådte direktør Lars Vinther ind på banen og greb mikrofonen. Han havde en meddelelse, der nok kunne interessere publikum.

- Vi har lavet en aftale med Bo Spellerberg. Han tiltræder til sommer som spillende assistenttræner, lød det kortfattede budskab fra direktøren.

40-årige Bo Spellerberg har spillet 245 landskampe for Danmark. Efter en 16 år lang karriere i KIF Kolding drog Bo Spellerberg for to år siden til Schweiz, hvor han fik kontrakt med St. Gallen. Først som spiller og siden som træner.

- Vi vidste jo, at Bo skulle hjem fra Schweiz, og vi hørte, at han havde planer om at bosætte sig i Valby. Så vi forhørte os bare. Det kunne jo være, og det var jo nok ikke gået, hvis han ville bo i Midtjylland, siger Lars Vinther.

Ansættelsen af Bo Spellerberg er led i en større HØJ-satsning. Klubben fra Ølstykke-Jyllinge har ambitioner om at spille med om oprykning til ligaen inden for de kommende tre år.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?