29. januar 2020
Foto: René Larsen
Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Birkerød forærede mål væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Birkerød forærede mål væk
Sport Frederiksborg Amts Avis - 07. september 2019 kl. 21:09
Af Niels Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1.halvleg var en ynk. Ganske enkelt. Absolut ingenting fungerede offensivt hos Birkerød, da Fremad Valby fra den bedre del af rækken kom på besøg.

Og for at gøre det hele endnu værre, så blev der lige foræret et par mål væk, så gæsterne uden at overanstrenge sig kunne skaffe sig en rar føring på 0-2, der også blev kampens resultat.

Det gik galt første gang for Birkerød i det 18. minut. Efter et frispark bevarede Fremad Valby bolden tæt på Birkerøds mål, og det endte med et indlæg fra baglinjen. Birkerøds målmand Dimitrije Jensen er en høj mand, men bolden fik lov til at sejle hen over hans oprakte arme. To hurtige skridt baglæns havde bragt ham i en gunstig position til at gribe bolden, men nu dalede den ned i panden på centerforsvareren Christian Jensen, der var blevet fremme, og så var stillingen 0-1.

10 minutter før pausen blev det så 0-2.

Backen Elias With satsede for voldsomt venstre side hos Birkerød. Det endte med et boldtab, og garderingen var ikke god nok, så en Fremad Valbyspiller kunne smutte til baglinjen og lægge bolden ind til Christian Amby, der fik trampet bolden over stregen.

Gæsternes målmand Mads Tranberg kunne nøjes med at nyde det gode vejr, og man frygtede en fortsættelse efter pausen med en yderst bovlam indsats af Birkerød.

Men så vendte det hele på hovedet. Birkerød fik gang i spillet, og pludselig var det Fremad Valby, som slet ikke kunne komme i gang.

Det blev til adskillige nærgående forsøg uden at Birkerød var tæt på at score.

Fremad Valby havde en enkelt stor kontrachance kort før slutfløjtet, fordi Birkerød satsede så meget, men bolden blev himlet over mål.

Blandt de positive indslag hos Birkerød var Mads Serop, der især efter pausen viste god spilforståelse, da han blev rykket lidt længere frem på banen. Elias With var også god offensivt, mens det stadig er tydeligt, at de defensive gener endnu ikke er helt udviklede.

Og så Magnus Hejbøl virkelig ansvar a la det han præsterede, da han fik debut for Birkerød for nogle år siden.

Danmarksserien, pulje 1
Birkerød-Fremad Valby 0-2 (0-2)

Mål: 0-1: Christian Jensen (18), 0-2: Christian Amby (35)

Birkerød: Dimitrije Jensen - Bill Sida, Mads Serop, Sebastian Ramsing, Elias With - Mathias Kokfelt, Emil Jensen (67: Christopher Nejstgaard), Magnus Jensen, Nicklas Kristiansen - Troels Cilius Nielsen, Oscar Hartkopf.

Fremad Valby: Mads Tranberg - Kelvin Padi, Christian Jensen, Mark Wheeler, Chahine Lamti - Mikkel Foged, Mathias Foged, Christian Amby, Benjamin Balslev - Mathias Gozalez. Mohsen Charrat.

Tilskuere: 175