30. maj 2020
Rungsted vandt fredag aften 3-1 over Aalborg, der ellers ikke havde tabt i ordinær tid i denne sæson. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Rungsted vandt fredag aften 3-1 over Aalborg, der ellers ikke havde tabt i ordinær tid i denne sæson. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Rungsted lod piraterne fra Aalborg gå planken ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Rungsted lod piraterne fra Aalborg gå planken ud
Sport Nordsjælland - 18. oktober 2019 kl. 22:15
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter to mål i powerplay, så blev Aalborg Pirates nedlagt med 3-1 i skøjtehallen i Rungsted. Aalborg har ellers ikke tabt endnu i år i ordinær tid.

- Det er altid fedt at vinde. Det var ekstra fedt at vinde i dag, fordi Aalborg er dem, de er. De er lidt der nu, hvor vi var sidste år. De vinder alt, hvad de rører ved. Aalborg er the team to beat lige nu, og det er vi de eneste, der har gjort, siger Rungsteds sportschef lige efter kampen.

I Rungsted begyndte man sæsonen skidt, men både spillet og resultaterne er bare blevet bedre og bedre. Aalborg vandt også den omvendte kamp 5-2 i en periode, hvor Rungsted ikke kunne vinde, og hvor de forsvarende mestre lå sidst i rækken. Her var Felix Scheel den helt store spiller, da han scorede hattrick, og han var ikke med i gårsdagens kamp i Rungsted på grund af en brækket hånd.

Aalborg kom også foran i en 1. periode, hvor der ikke var meget at skrive hjem om for Rungsted. De var i overtal to gange, men formåede aldrig at sætte et ordentligt overtalsspil op. Det gik bedre i 2. periode, hvor udligningen kom i Rungsteds tredje overtalsperiode.

Først til allersidst i denne overtalsperiode blev spillet sat ordentligt op. Her der kom flere gode muligheder til hjemmeholdet, og målet blev sat ind med bare ét sekund tilbage af udvisning. Det var Mattias Persson, der lagde pucken perfekt på tværs til TJ Moore, der sendte pucken i nettet.

Da Rungsted med fem minutter tilbage af 2. periode for første gang i kampen blev ramt af en udvisning, så lignede det en ny Aalborg-føring. Udeholdet fik også sat deres powerplay-spil op, men Rungsteds Mario Lucia ville det anderledes. Han erobrede pucken og skøjtede hele vejen ned til Aalborgs målvogter George Sørensen, der måtte se pucken glide gennem benene og i mål til stor jubel for langt størsteparten af de godt 1100 tilskuere, der var mødt op i Rungsted.

Rungsted sprudler for tiden med flotte sejre i ligaen og en lige så flot sejr i den sidste Champions Hockey League-kamp. Det er kun lykkes to gange tidligere et dansk hold i de seneste 32 kampe i CHL at vinde i ordinær tid.

Marcus Olsson afgjorde kampen med små syv minutter igen. På oplæg fra Rasmus Andersson blev pucken sendt i mål. Det fik i slutminutter Aalborg til at tage målmanden ud, men det fik udeholdet ikke noget ud af. Rungsted var tættest på at udbygge føringen i de sidste sekunder.

Rungsted spiller allerede tirsdag, hvor holdet skal til Esbjerg. Det er en af de nærmeste konkurrenter til at være blandt de fire bedste i ligaen.

Isligaen
Rungsted-Aalborg 3-1
(0-1, 2-0, 1-0)

Mål: 0-1: Sebastian Brinkman Andersen (18.25), 1-1: TJ Moore (24.55), 2-1: Mario Lucia (35.44), 3-1: Marcus Olsson (53.23)

Udvisninger: Rungsted 1x2 minutter, Aalborg 4x2 minutter

Tilskuere: 1.110

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?