21. februar 2020
Rungsted møder EV Zug i ishockeyens Champions League
gallery icon

Se billedserie

Rungsted møder EV Zug i ishockeyens Champions League
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Rungsted kom sig aldrig over dårlig start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Rungsted kom sig aldrig over dårlig start
Opdateret 05. september 2019 kl. 21:56
Sport Nordsjælland - 05. september 2019 kl. 21:52
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rungsted kom ikke ordentligt i gang hjemme mod schweiziske Zug, der tromlede henover de danske mestre i 1.periode. Rungsted tabte de første 20 minutter med 5-0, og det blev også kampens resultat.

Hvor Rungsted debuterer i Champions League, så er EV Zug en af de bare fem klubber, der har været med i de fem år, som den nuværende turnering har kørt. I de seneste tre år er Zug endda gået videre fra gruppespillet, som er det, Rungsted deltager i.

Det var Europas nummer ni mod Europas nummer 148, og udover det så var Rungsteds nyindkøb TJ Moore ude med en skade, og der er endnu intet nyt fra scanningen.

Forskellen på holdene var også til at se fra begyndelsen af kampen, hvor Zug pressede på for at få det første mål.

Rungsted gjorde alt for at stå imod presset, men der gik ikke tre minutter, før Thomas Lillie måtte hente pucken ud af nettet for første gang. Det var bare første gang ud af fem, han måtte det i de første 20 minutter.

Udeholdet satte virkelig tingene på plads, og Rungsted spillede ikke op til det niveau, der kan få dem til at følge bare en lille smule med de gode hold fra udlandet.

Der var flere fejl fra hjemmeholdet, der gav Zug mål. Målet til 5-0 blev scoret af Erik Thorell, hvor Rungsted-forsvaret stod og kiggede hockey. Der stod endda flere spillere tæt på Thorell, men ingen forhindrede ham i tæt på målet at modtage pucken og sende den i nettet.

Rungsted var ellers tre gange i overtal i de første 20 minutter. Samtlige af udeholdets udvisninger gik til Carl Klingberg, der i en situation nåede at være på isen i tre sekunder fra han kom ud fra straffeboksen, til han måtte tage plads igen.

Det kom der intet ud af for Rungsted, der endda måtte indkassere et mål, mens de var i overtal i midten af perioden.

Rungsted begyndte 2. periode langt bedre, og blandt andet kæmpede hjemvendte William Boysen sig igennem Zug-forsvaret efter et par minutter og fik afsluttet. Både Mario Lucia og Årets spiller i ligaen sidste år Nikolaj Rosenthal havde et par gode forsøg, der godt kunne have bragt en reducering med sig.

Der blev dog slet ikke scoret i hverken 2. eller 3. periode, hvor Rungsted effektivt fik sat proppen i.

Rungsted spiller igen lørdag hjemme mod tjekkiske HC Plzen i Champions League, inden holdet kommer i gang med den danske turnering. De to sidste kampe i Champions League spillede i oktober, og det er to kampe mod finske HPK Hämeenlinna.

Champions League, Gruppe B
Rungsted-EV Zug 0-5

(0-5, 0-0, 0-0)
Mål: 0-1: Gregory Hofmann (02.27), 0-2: Oscar Lindberg (07.24), 0-3: Yannick-Lennart Albrecht (12.40), 0-4: Gregory Hofmann (14.03), 0-5: Erik Thorell (17.52)

Udvisninger: Rungsted 3 x 2 minutter, EV Zug 6 x 2 minutter

Tilskuere: 910