26. februar 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Hundested stadig ubesejret efter nordsjællandsk opgør i Fredensborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Hundested stadig ubesejret efter nordsjællandsk opgør i Fredensborg
Sport Nordsjælland - 07. september 2019 kl. 17:24
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens hjemmeholdet Fredensborg havde det meste af spillet, så var Hundested klar farligst, og med lidt mere skarphed fra især Nicolai Jægergaard, så havde Hundested vundet med mere end de 3-2, som kampen endte.

Hundested er efter fire kampe stadig ubesejret i Sjællandsserien, og oprykkerne ligger på førstepladsen. De lukrerer meget på deres kontra med de hurtige spillere Lars Bonde og Nicolai Jægergaard. Det var da også de to spillere, der scorede Hundesteds tre mål.

Udeholdet kom bedst fra start, og Nicolai Jægergaard burde have bragt holdet foran 1-0 allerede efter syv minutter, hvor han efter et par tacklinger var helt alene med Fredensborgs målmand Magnus Hoffmann. Skuddet blev dog overplaceret.

Bare fire minutter senere svigtede Jægergaard dog ikke, da han fik en aflevering skråt tilbage i feltet og sendte bolden hårdt i nettet.

Fredensborgs mantra er dog, at man kan ikke ændre på det, der er sket, men kun på det, der kommer til at ske. Så de kæmpede videre, og der skulle bare gå fire minutter, før udligningen kom. Hundested havde flere muligheder for at sparke bolden væk, men til sidst endte den hos Christoffer Schwarz, der sendte bolden i det lange hjørne.

Det startede et spillemæssigt overtag til Fredensborg, og det resulterede i en føring til hjemmeholdet, da Christoffer Schwarz sendte den ind til Mathias Olsen, der tog et træk og bragte sig selv helt fri.

I resten af halvlegen havde Hundested svært ved at sætte deres angribere ordentligt op, men det blev der lavet om på i de sidste 45 minutter.

Der skulle bare gå ti minutter, så havde Lars Bonde scoret to gange. Begge mål var efter omstillinger, som Fredensborg intet kunne dæmme op for.

Begge hold havde muligheder i den sidste halve times tid, men afslutningerne manglede kvalitet. Det var Hundested mindst ked af det over, for de kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret. Det var tredje sejr i fire kampe, og den sidste er endt uafgjort. Det giver dem ti point og en førsteplads i rækken.

Fredensborg har nu tabt to kampe i træk og har seks point.

Sjællandsserien, pulje 1
Fredensborg-Hundested 2-3 (2-1)

Mål: 0-1: Nicolai Jægergaard (11), 1-1: Christoffer Schwarz (15), 2-1: Mathias Olesen (26), 2-2: Lars Bonde (50), 2-3: Lars Bonde (55)

Advarsel: Nicolai Jægergaard (84), Hundested

Tilskuere: 85