1. april 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Helsingør kom tilbage mod 1. divisionshold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Helsingør kom tilbage mod 1. divisionshold
Sport Nordsjælland - 18. januar 2020 kl. 18:07
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Helsingør var bagud 2-0 mod Fremad Amager, men holdet kom tilbage i 2. halvleg og fik 2-2.

Det blev 2-2 i en træningskamp, hvor Fremad lagde bedst fra land og var foran 2-0, inden der var spillet et kvarter, men hvor Helsingør overtog spillet i 2. halvleg, hvor det var to nye hold på banen.

Der er godt over en måned til både Fremad Amager begynder i 1. division og FC Helsingørs sæson i 2. division begynder, og det var til at se på banen.

Især i forhold til de mange marginal- og unge spillere, der fik spilletid hos de to hold, der også havde et par prøvespillere med. Der var ingen af spillerne, der så ud til hverken at spille sig af eller på holdet.

FC Helsingør begyndte kampen med at have bolden meget, mens Fremad Amager slog til på omstillinger. Det kostede to mål i de første 14 minutter efter nøjagtig samme opskrift. Begge bolde endte hos amagerkanernes Lukas Engel, der begge gange usvigeligt sikkert sendte bolden ind bag Christoffer Monty, der vogtede målet i de første 45 minutter.

Hvis der skulle være scoret yderligere i 1. halvleg, så var det udeholdet, der havde mulighederne, mens Nicolas Mortensen og Alexander Holst sled forgæves i Helsingør-angrebet.

I 2. halvleg kom der anderledes fut over Helsingør. Det var måske på en billig baggrund, for Fremad Amager skiftede hele holdet, og de nye spillere virkede ikke voldsomt sammenspillede.

De hurtige spillere Carl Lange og Lucas Haren kom til flere gode muligheder, og det var da også Lucas Haren, der bankede bolden op i nettaget efter 16 minutters spil af 2. halvleg.

Carl Lange var manden bag det udlignende mål, da han efter et par driblinger i feltet lagde bolden til rette for U19-spilleren Anosike Ementa, der stod på rette sted på rette tidspunkt og med indersiden kunne sende bolden i nettet. Anosike Ementa er nem at få øje på på banen, for er omkring to hoveder højere end angrebsmakker Jeppe Kjær.

FC Helsingør kunne nemt have tabt kampen, men målmanden i 2. halvleg - Frederik Rej-Rosenqvist - ville det anderledes. Han reddede et straffespark og riposten mesterligt, og dermed blev det til uafgjort mellem de to sundbyer.

Træningskamp
FC Helsingør-Fr. Amager 2-2 (0-2)
Mål: 0-1: Lukas Engel (5), 0-2: Lukas Engel (14), 1-2: Lucas Haren (61), 2-2: Anosike Ementa (85)
FC Helsingør: Christoffer Monty - Ricki Olsen, Alexander Bouaziz, Nikolaj Hansen, Frederik Bay - Oliver Kjærgaard, Elijah Just, Anders Holst, Roko Nakic - Alexander Holst, Nicolas Mortensen.
På bænken (alle kom på banen): Frederik Rej-Rosenqvist, Anosike Ementa, Tobias Christensen, Hans Christian “Kritte” Bonnesen, Jonas Henriksen, Mathias Christensen, Lucas Haren, Carl Lange, Frederik Juul Christensen, Jeppe Kjær.
Fremad Amager: Nicklas Dannevang - Gustav (svensk prøvespiller), Nemanja Cavnic, Ivan Stanic - Pierre Larsen, Felix Winther, Markus Bay, Thor Lange - Lukas Engel, Faris Zubanovic, Emmanuel Toku.
Advarsler: Thor Lange (38), Fremad Amager, Lucas Haren (55), FC Helsingør, Jeppe Kjær (90), FC Helsingør
Tilskuere: 225