12. december 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: FC Rudersdals pokaleventyr stoppede brat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: FC Rudersdals pokaleventyr stoppede brat
Sport Frederiksborg Amts Avis - 07. august 2019 kl. 20:45
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var til at se, at der er tre rækkers forskel på de to hold, og at Rudersdal kun har været igang i en uges tid efter sommerferien, mens Hillerød er gået igang med deres sæson.

Efter et par timers regn, så klarede det op til kampen. De omkring 125 tilskuere, der mødte frem på denne fine sommeraften kunne se Hillerød starte kampen med et kæmpepres. De holdt kun to mand tilbage i forsvaret, mens fire mand befandt sig i og omkring Rudersdals felt.

Der skulle dog en dødbold til, at Hillerød fik scoret det første, forløsende mål. Mathias Johnsen steg højest til vejrs på et hjørnespark, og han sendte bolden i nettet med hovedet.

Hillerød var tæt på 2-0 med lige over ti minutter igen af 1. halvleg, hvor Saad Abbouch skød, målmanden halvklarede, og bolden hoppede hen på stolpen og i spil igen, uden at der kom mere ud af det.

I 2. halvleg fortsatte Hillerød presset, og det var tydeligt, at kræfterne slap mere og mere op for hjemmeholdet. Saad Abbouch gjorde det til 2-0, efter at et forsøg var blevet pareret, og med lige over 20 minutter igen gjorde Essam Salamoun det til 3-0.

Selvom Rudersdal havde gjort det godt og kæmpet forbilledligt, så var det ved at være slut med luften. Derfor kunne først Lasse Spaniel og sidenhen indskiftede Benjamin Bennett-Larsen score kampens to sidste mål i de allersidste minutter.

Det var en kamp, hvor Hillerød lige var lidt køligere i pressede situationer, og så var de hurtigere både med og uden bold.

Rudersdal har nu to gange været i første runde af pokalturneringen og ikke fået scoret. Hillerød fortsætter deres færd i turneringen, hvor de sidste år blev stoppet af Brøndby.

DBU's pokalturnering, 1.runde
FC Rudersdal-Hillerød Fodbold 0-5 (0-1)

Mål: 0-1: Mathias Johnsen (21), 0-2: Saad Abbouch (56), 0-3: Essam Salamoun (68), 0-4: Lasse Spaniel (89), 0-5: Benjamin Bennett-Larsen (90)

FC Rudersdal: Christopher Nødskov Kristensen - Victor Gerner, Jonas Gulmann Schjerbeck, Magnus Svendsen, Emil Bundgaard - Mathis Kjær, David Aarup Poulsen (63: Waldemar Clem), Derk Hefting (56: Frederik Kjærgaard), Oliver van Hauen, Jacob Thun - Anton Egholm.

Hillerød: Rasmus Lyng - Jonathan Masamuna, Rasmus Philipsen, Simon Sharif, Mathias Johnsen - Saad Abbouch, Marinus Due Grandt, Oliver Basse, Jacob Lyneborg Christiansen (56: Benjamin Bennett-Larsen) - Lasse Spaniel, Essam Salamoun.

Advarsler: Oliver Basse (48), Hillerød, Mathias Johnsen (71), Hillerød

Tilskuere: 125