19. januar 2020
Allerøds Søren Freund (med bolden) scorede til 1-0 i opgøret på hjemmebane mod Ledøje-Smørum. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Allerøds Søren Freund (med bolden) scorede til 1-0 i opgøret på hjemmebane mod Ledøje-Smørum. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Allerød og Ledøje-Smørum delte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Allerød og Ledøje-Smørum delte
Sport Frederiksborg Amts Avis - 13. april 2019 kl. 15:13
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gode kommer til den, der venter. Sådan var det i Allerød, da Ledøje-smørum var på besøg lørdag eftermiddag til kamp i Danmarksserien. Kampen endte 2-2 efter en 1. halvleg, hvor der intet skete, og en 2. halvleg, hvor der kom gang i den.

Allerød kom foran to gange, men formåede ikke at holde føringen, og Ledøje-Smørum havde tre afslutninger på træværket, så begge hold kunne have løbet med sejren.

1. halvleg er simpelthen ikke værd at bruge plads på. Der var ingen chancer, men til gengæld en masse rodet spil. Begge hold havde store problemer med at få spillet bolden frem i forreste linje, og det eneste optræk til noget, var da Ledøje-Smørum havde bolden i nettet efter 11 minutters spil, men der blev dømt offside.

Så var det anderledes underholdende i 2. halvleg. Allerede i det første minut efter sidebyttet headede Ledøje-Smørums Jacob Lind Lindbaum på overliggeren, og minuttet efter havde Dino Karjasevic muligheden i den anden ende af banen.

På det efterfølgende hjørnespark nåede Søren Freund højest og headede Allerød foran 1-0. Det var starten på en 2. halvleg, hvor spillet løftede sig, og hvor chancer omend ikke stod i kø, så var de i hvert fald mange flere end i 1. halvleg.

Udeholdet havde igen et hovedstød på overliggeren, inden de med 20 minutter igen satte store Benjamin Madsen på banen. Ledøje-Smørum havde i denne periode sat Allerød under et lille pres, og det pres blev ikke mindre, efter Benjamin Madsen kom på banen. Før det var også Mathias Gransee kommet på banen, så der blev satset på de offensive kræfter fra Ledøje-Smørums bænk.

Minuttet efter kom Allerøds forsvar i problemer, og i panikken endte det med, at Sebastian Pitzner-Schmidt sendte bolden i eget net.

Selvom Ledøje-Smørum søgte målet mest, så har Allerød en individualist i Dino Karjasevic. Han gjorde det meste af Ledøje-Smørums midterforsvar rundtosset, da han med et kvarters tid tilbage driblede gennem flere mand og sendte bolden i nettet til stor jubel for hjemmeholdet.

Ledøje-Smørum var dog ikke færdige med at jagte, og udligningen kom efter et indlæg til Mathias Gransee, der helt uhindret headede bolden i nettet uden chance for Johan Gårdsvoll i Allerød-målet.

Begge hold jagtede det afgørende mål i slutfasen, men det kom aldrig. Allerød var tættest på med flere hovedstød i slutfasen. Dermed endte det uafgjort, som giver Allerød et tiltrængt point i bundstriden, mens Ledøje-Smørum stadig halter efter holdene i toppen af rækken, som de ellers gerne ville følges med.