18. september 2020
19 point og et par afgørende assist. Austin Pope er tilbage i Værløse.
gallery icon

Se billedserie

19 point og et par afgørende assist. Austin Pope er tilbage i Værløse.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Austin Pope er hjemme igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Austin Pope er hjemme igen
Sport Nordsjælland - 23. januar 2020 kl. 21:10
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- God kamp! Godt dunk!
En ung Værløsespiller har suget mod til sig og henvender sig til klubbens tilbagevendte stjerne, Austin Pope, der i aftes havde en stor andel i Værløses sejr over BMS Herlev.

Og de elsker ham bare i Værløse, selv om han i sidste sæson forlod klubben for at jagte drømmen om en plads i NBA via udviklingsligaen G-league.

Det gik ikke helt efter planen, og så stod de klar i Værløse til at tage ham tilbage.

- Det er et hårdt liv i G-league. Der er mange spillere, der bliver kaldt op til NBA-holdene og træner med, men jeg trængte til at få noget reel spilletid og ikke bare være en træningsspiller. Jeg har spillet og trænet mod nogle rigtig gode spillere, fået mig noget erfaring og er blevet bedre, siger Austin Pope, da han er færdig med at give hånd til den unge fan.

Flere andre kommer forbi og klapper ham på skulderen. Hans popularitet Søndersøhallen kan skæres ud af luften.

- Nu er planen at vinde så mange kampe som muligt her i Værløse og forhåbentlig få en god første runde i slutspillet. Derfra er mit mål at spille på så højt niveau som muligt i Europa og forhåbentlig nå helt til EuroLeague, siger Austin Pope.

Kampen stod helt lige - 63-63 - med indgangen til fjerde periode, og her var Pope manden, der trådte på speederen for Værløse med fem point og en assist i et 7-0-run, der tvang gæsterne til at tage timeout. Siden dunkede han bolden i et fastbreak, og norske Espen Fjærestad satte en treer til 75-65.

Men derfra svarede gæsterne igen anført af deres amerikaner Javioan Blake, der nærmest gjorde, hvad det passede ham med 10 point i sidste periode. Siden udlignede Chanan Colman til 81-81 på et par straffekast. Men da det hele skulle afgøres, var Værløse skarpes. Evan Fischer satte en lang toer og Esben Fjærestad en treere mere - på assist fra Austin Pope - og så var Værløse oppe med fire med 21 sekunder igen.

Den føring forsvarede man tiden ud og noterede sig for sjette sejr i 16 kampe.

Basketligaen
Værløse-BMS Herlev 88-84

(25-24, 21-19, 17-20,
Værløse: Evan Fischer 24

BMS Herlev: Jamioan Blake 28.
Tilskuere: 350

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?