16. januar 2021
Sebastian Lauridsen har lige udlignet til 1-1, daLedøje-Smørum spillede lørdag eftermiddag mod Allerød i Danmarksserien. Foto: Rudi Dalsgaard.
gallery icon

Se billedserie

Sebastian Lauridsen har lige udlignet til 1-1, daLedøje-Smørum spillede lørdag eftermiddag mod Allerød i Danmarksserien. Foto: Rudi Dalsgaard.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allerød tog det hele i Smørum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allerød tog det hele i Smørum
Opdateret 10. august 2019 kl. 16:01
Sport Nordsjælland - 10. august 2019 kl. 14:50
Af Rudi Dalsgaard

Allerød leverede en lille overraskelse, da de blåklædte lørdag eftermiddag var en tur i Smørum og vandt 2-1 i kampen, der var Allerøds første i denne sæson.

Hjemmeholdet var uden flere af holdets normalt bærende kræfter - ikke mindst Dennis Lind og Martin Fisch, der begge blev vist ud i sæsonpremieren mod Herlev. Emil Kjærsgaard og Benjamin Madsen var heller ikke at finde på banen.

Men det så ikke ud til at have den store indflydelse i starten, for efter 14 minutter bragte Emil Scott Ledøje-Smørum foran. Martin Soelberg løb aggressivt i pres på Allerøds bagkæde og målmand Johan Gårdsvoll, som ikke fik clearet bolden. Den endte hos Scott, der havde set muligheden og fra højre side fik han flot drejet bold ind i det tomme mål.

Men derfra overtog Allerøds energi kampen, og den kom i første omgang fra Dino Karjasevic. Han fik revet sig fri i venstre side og fandt Sebastian Lauridsen med et fladt indlæg, og så stod det 1-1 efter 22 minutter.

Emil Scott havde chancen for at svare igen efter en halv time, men han fik sparket i jorden, da han skulle afslutte, og i stedet fik Dino Karjasevic fremtvunget målet til Allerød-føring på 2-1 fem minutter efter.

Ledøje-Smørums Mathias Beck headede for svagt tilbage, og så kom Dino i mellem. I kampen om bolden med Dino Karjasevic fik Mathias Beck så ramt den, så den snød Nicolai Bjerregaard i Smørum-målet, og så var Allerød foran.

Efter pausen forsøgte hjemmeholdet at tage styring på kampen og begyndte også i højere grad at dominere spillet med bolden. Men det kneb med at skabe de chancer, der skulle til.

Mathias Beck kom med et kvalificeret skud efter 78 minutter, men Johan Gårdsvoll i Allerød-målet var på plads og klarede i fin stil.

Derfra intensiveredes Ledøje-Smørum presset, men det hjalp ikke holdet med at skabe chancer, og til sidst kunne Allerød juble over sejren og tre point.

Danmarksserien
Ledøje/Smørum-Allerød 1-2 (1-2)

Mål: 1-0: Emil Scott (14), 1-1: Sebastian Lauridsen (22), 1-2: Mathias Beck (35, selvmål)

Tilskuere: 150

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?