15. august 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allerød mister topscoreren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allerød mister topscoreren
Sport Nordsjælland - 12. december 2019 kl. 15:37
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med ni mål i efteråret er Dino Karjasevic topscorer i Danmarksseriens pulje 1, men angriberen kommer ikke til at bombe løs for Allerød i foråret. Den eksplosive angriber skifter nemlig til Skovshoved i 2. division.

- Jeg er super glad for at skifte til Skovshoved og forhåbentlig forsætte med at lave mange mål som Danmarksserien. Jeg glæder mig meget til at komme igang efter nytår, siger Dino Karjasevic til Skovshoveds facebook-side.

Det er anden gang, at Dino Karjasevic prøver lykken i 2. division. Efter en sæson, hvor han scorede 33 mål for Allerød FK i Sjællandsserien, så skiftede han til naboerne Hillerød. Her slog han imidlertid ikke igennem og i løbet af et par måneder var han hurtigt tilbage og træne med kameraterne i Allerød.

I Skovshoved kommer Dino Karjasevic til at træne under en god bekendt af nordsjællandsk fodbold. Klubben trænes nemlig af den mange-årige Søllerød-Vedbæk-profil Claus Larsen, der også blandt andet har trænet Fredensborg.

- Jeg er helt sikker på, at Dino vil give holdet mål og en masse energi, siger Claus Larsen.

Mål og energi har Skovshoved også brug for. Holdet ligger sidst i 2. division pulje 1 og synes sikker på at skulle ud i kvalifikationsspil i foråret for at blive i 2. division. Skovshoved har scoret bare 10 mål i 16 kampe, og de blå har med seks kampe igen i grundspillet 14 point op til en plads i oprykningsspillet.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?