26. maj 2020
Kian Hansen - her fra en FCN-træning - måtte tage plads på bænken til kampen mod Brøndby.
Kian Hansen - her fra en FCN-træning - måtte tage plads på bænken til kampen mod Brøndby.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle er lige - så Kian måtte ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle er lige - så Kian måtte ud
Sport Nordsjælland - 15. september 2019 kl. 21:39
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kian Hansen har med sin rutine og erfaring en kæmpe rolle i FC Nordsjælland.

arrow Læs også: FCN-back: Svært med fire mål i mod

Men søndag var den henvist til bænken, da cheftræner Flemming Pedersen uden tøven sendte forsvarsgeneralen ud af startopstillingen, efter Kian Hansen i mandags var kommet for sent til træning.

Søndag så han så hele kampen mod Brøndby fra bænken.

- Kian havde taget fejl af et mødetidspunkt, og der er vi meget strikse med vores regler. Kommer man for sent, så sidder man på bænken i den kommende kamp. Uanset hvem, det er. Det er rent ledelsesmæssigt noget, der gør en gruppe stærk på sigt. Så kan det godt være, det gør lidt ondt på kort sigt, men på længere sigt får vi udbytte af det, forkalrer Flemming Pedersen.

- Kian lagde sig fladt ned. Vi er elitesportsudøvere, og når vi er en værdibaseret klub, så har vi nogle principper, og dem holder vi fast i. Jeg kunne aldrig drømme om at afvige fra dem. Der er ikke forskel på folk i den retning.

Men Flemming Pedersen understreger også, at der ikke er mere i sagen end det.

- Jeg er selv for mange år siden - tro det eller ej - kommet for sent til et trænerkursus. Man kigger på en plan og får sat sig et tidspunkt i hovedet, og så er det rigtige tidspunkt noget andet.

Kian Hansen måtte derfor nøjes med at løbe efter kampen, hvilket reserverne altid bliver sat til. Derefter var han klar til at give sit besyv med om sagen.

- Jeg bakker 100 procent op om det. Hvis man ikke kan overholde mødetidspunktet, så er konsekvensen, at man ikke spiller. Det har jeg respekt for. Jeg kendte reglerne fra start, og han (Flemming Pedersen, red.) skal ikke give mig lov til at spille, for så vil den næste også have lov. Og så bliver det sådan en mellemting. Det er fint, der er en konsekvens, siger Kian Hansen, der med sine 30 år er den ældste spiller i FCN-truppen.

Han erkendte også blankt, at han bare var forkert på den efter en friweekend i landskampspausen, hvilket ændrede mandagens mødetidspunkter.

- Jeg er vant til et andet skema, og så har jeg kigget forkert. Det var træningstidspunktet - ikke mødetidspunktet. Jeg sad og legede med den lille derhjemme, så jeg havde masser af tid, sukker Kian Hansen.

- Men det har ikke ændret noget for mig til træning i løbet af ugen. Hvis jeg vil spille næste weekend, så skal jeg præstere.

arrow Brøndby slår FCN i målfest i kampen om tredjepladsen
15. september 2019 kl. 19:53 Opdateret: kl. 20:02
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?