20. oktober 2019
Julie Dawall får her gode råd af Mikkel Assing, der er cheftræner for ungdom og træner - sammen med cheftræner Tanja Berg - for seniorholdet i Værløse. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Julie Dawall får her gode råd af Mikkel Assing, der er cheftræner for ungdom og træner - sammen med cheftræner Tanja Berg - for seniorholdet i Værløse. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vigtige point til Værløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vigtige point til Værløse
Sport Frederiksborg Amts Avis - 06. december 2018 kl. 21:30
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev en lige så hård og intens kamp, som det var forudset, da Gentofte besøgte Værløse. Store comeback, tætte kampe og lange dueller. Værløse afgjorde opgøret, da Ditlev Jøger Holm gjorde det til 4-1 i 2. herresingle efter tre sæt mod Joshua Eipe. Til sidst gjorde herresinglen med Mikkel Mikkelsen og Steve Olesen det til slutresultatet 5-1.

Det betyder, at Værløse med otte point har distanceret Gentofte i den nederste del af rækken, der stadig kun har to point. Det ser ud til, at begge hold ryger i kvalifikationsspillet, hvor der skal spilles om at blive i den bedste række, og med sejren har Værløse nu alle muligheder for at tage vigtige point med sig i det spil.

Værløse var foran 1-0, før kampen begyndte, for Gentofte kunne ikke stille op med spillere til mixdoublen, så derfor vandt Mathias Thyrri Jørgensen og Mai Surrow uden kamp.

De kunne se til, at Værløse også kom foran 2-0, men det holdt hårdt. Thilde Mattisson og Julie Finne-Ipsen kom hurtigt bagud 7-0 til Gentoftes Rebecca Louise Eriksson og Mathilde Haapanen. Da rusten først var banket af, så gik Værløse-parret hurtigt på 11-9, og siden da så de sig ikke tilbage.

Julie Dawall gjorde det til 3-0, selvom hun tabte 1. sæt. Hun fik hevet sig op og tog de to næste sæt mod Line Christophersen, der netop er vendt hjem fra ungdomsverdensmesterskaberne med en sølvmedalje i single.

Værløses Rasmus Messerschmidt tabte klart til Mads Christophersen. Messerschmidt skulle spille efter linjerne for at være med i kampen, og det gjorde, at han tit overplacerede boldene, så de endte uden for stregerne.

Det blev 2. herresingle Ditlev Jæger Holm, der hev holdsejren i land, da han gjorde det til 4-1. Han tog let det første sæt, men gik i stå i det andet, og derfor skulle han ud i 3. sæt mod Joshua Eipe. Her holdt den lange Ditlev Jæger Holm hovedet mest koldt, og selvom han skulle bruge fire matchbolde på at skaffe sig sejren, så kom den i land.

Nu er der juleferie for badmintonspillerne fra Værløse. Næste kamp er først 29. januar ude mod Solrød Strand.

Læs mere fra holdkampen i fredagens udgave af Frederiksborg Amts Avis, hvor også Julie Finne-Ipsen udtaler sig efter sejren i damedouble.